2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی و تزیینات مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 434238 بازدید | 3133 پست
اینم یه دسر برا روزای گرم تابستان
میلک شیک موز و طالبی با تست فرانسوی و توت فرنگی شکلاتی

IMG4UP

این از نمای بالا

IMG4UP

بگم دسرهام کاملا ابتکاریه
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ژله ی آخر رنگین کمانه. یه لایه رو که درست کردی بذار توی یخچال ببنده بعد لایه های بعد رو یکی یکی اضافه کن. من به جای یک لیوان آب سرد یک لیوان بستنی وانیلی آب شده ریختم .. یعنی ژله رو با یک لیوان آب جوش حل کردم بعد یک لیوان بستنی آب شده. بعد از هم زدن ریختم توی قالب. فقط یه نکته توی درست کردن ژله اینه که قبل از ریختن ژله توی قالب قالبتو از قبل نم دار کن و بذار توی یخچال یا فریزر تا سرد شه. اینجوری ژله راحت تر از قالب جدا میشه.
چرا که نه مهربان جان اگه به آشپزی علاقه داشته باشی با پشتکار و یه سایت خوب میتونی کلی کار یاد بگیری..
از کارگاه آشپز سازی شف طیبه هم کمک بگیر.. cheftayebeh.com
تا جاییکه من میدونم نصفی از مامانای اینجا به شف ارادت دارن..

سمانه ای ول چه عکسای خوبی گذاشتی از کیک و دسرای خوشمزه...
سمیه اون چه ماهی بود؟ تو عکس نمیشه تشخیص داد.. ما هم عاشق سرکه هستیم... مخصوصا سرکه سیب و روغن زیتون با سالاد.. بالزامیکو امتحان نکردم.. چه طعمیه؟؟

مامی مرضی هم که کارش حرف نداره استاده
همینطور ماری خانوم که یه پا شف شدن...هه هه
من امروز یه ترافل توت فرنگی درست کردم یادم باشه عکس بگیرم بزارم براتون..
ببین چه می کنن این مامانای بهمنی

راستی شیرین چه کردی با این تاپیکت!!!!!!!!!!!
آفرین ایده خوبی بود

راستی شما ها خیلی هنرمندیناااااااا. من از خودم خجالت کشیدم. این تاپیک رو هیچ وقت به همسری نشون نمیدم چون آبروم میره. من یه غذای ساده هم بهش نمیدم میگم با بچه کوچیک نمیشه غذا درست کرد اونوقت شماها با وجود بچه کوچیک کولاک میکنید.

من فقط چند وقت پیش مهمون داشتم از دستم در رفت یه ژله درست کردم که در حد مبتدی مثل من بد نبود. که اونم یه وری افتاد تو ظرف

تا نظر شما استادان گرام چی باشه؟!!!!!!

IMG4UP

حوری جون خیلی عالیه آفرین
ساینا جون و دیگر صاحبنظران
یه سوال من آشپزی و از سایتهای مختلف تا حدی یاد گرفتم
اما میوه آرایی و سفره آرایی فک کنم نیاز به کلاس دارم
اگه جای خوب سراغ دارید بی زحمت بهم بگید
مرسی
وای حوری این که عالیههههههههههههه.
اگه ظرف سروتو قبل از برگردوندن ژله خیس کنی میتونی ژله رو بعد از برگردوندن توش حرکت بدی.

ملی جون من فکر می کردم ترافل توت فرنگی فقط توت فرنگی و کیک و خامه فرم گرفته است . لایه های ترافل شما چیه؟؟
من همینم که میبینی!
2810