2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی و تزیینات مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 434238 بازدید | 3133 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید سارا جون

عزیزم من به جز ران مرغ بقیه اعضای مرغ و می پزم و ریش ریش می کنم (ریش ریش های مرغت کوچولو باشه بهتره)
بعد با گردو و پیازچه خورد شده و سس مایونز و ماست سون (چکیده یا خامه ایی) قاطی می کنم و عین کیک لای نون های تست دور گرفته شده میزارم

همین

هر کس با هر سلیقه ایی تو خونواده ی ما خورده عاشقش شد

حتی اونایی که از پیازچه متنفرن
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
ماکارانی آشیانه ای رو باید کنار هم تو قابلمه بچینی و آب کم بریزی (تا روش بیاد فقط) که موقع پختن که نتونه از جاش تکون بخوره. شعله اش هم کم باشه که بپزه. بعد هم باید دونه دونه آبکش کرد که شکلش بهم نخوره.
کلا چیز مزخرفیه الکی گرون هم هست. من که یه بار بیشتر نخریدم دیگه هم نمی خرم!
من همینم که میبینی!
همه رسپی ها برای شف طیبه عزیز هست.

طالبی های خوشمزه تر از طالبی :
IMG4UP

گرانولای بادامی دارچینی که توی قابلمه درست کردم.
IMG4UP

IMG4UP
سمیفردوی انبه که واقعاااااااااا خوشمزه بود
IMG4UP
IMG4UP
نوتلا لاوا کوکیز

IMG4UP
IMG4UP
که فوق العاده خوشمزه بود و پیشنهاد می کنم حتما درست کنید

کیک شکلاتی بدون تخم مرغ
IMG4UP
من این کیکو خیلی زیاد درست می کنم چون احتیاج به همزن نداره و وقتهایی که آروین خوابه می تونم درست کنم. طعمش خوبه و با خامه فرم گرفته خیلی خوشمزه تر میشه.
من همینم که میبینی!
دو پیازه سیب زمینی

IMG4UP

یه شام سریع و خوشمزه

شام شاهانه خونه ما در تابستونا

IMG4UP

تو روزای گرم هفته ای 4 شب ما این شام و می خوریم

مخلوط خیار و گوجه و نعنا خشک و ابلیمو و سیر

قارچ و سیب زمینی

IMG4UP

بازم یه شام بسیار خوشمزه و سریع با قارچ و سیب زمینی و پیاز رنده شده و پنیر پیتزا و کمی رب

کوکو سبزی تو تابه هپی کال

IMG4UP
وای چه خبره اینجا من دیر به دیر سر میزنم وهربار میام کفففففففففف میکنم .........
دست همتون ندرده کارتون واقعا عالیههههههههههههههههه
شف های محترم میشه دستور یه سالاد ماکارونی خیلی خیلییییییی خوشمزه رو بهم بدین؟ البته میدونم تو نت هست وخودمم بارها درست کردم اما احساس میکنم یه فوت کوزه گری داره تا خیلییییی خوشمزه ولذیذ بشه...
اگر کسی فوتی داره که حس میکنه با اون سالادش خوشمزه تر میشه ممنون میشم بهم بگه بوسسسسسسسسسسسس واسه همه ی اشپزای ماه
IMG4UP
میگو سوخاری قارچ سوخاری اون توپکا هم خمیر دورش مخلوط آرد و پنیر پیتزاست و برای داخل خمیر میتونید از سوسیس رنده شده یا گوشت چرخ کرده استفاده کنید البته من داخلشم فقط پنیر و آویشن گداشتم
به به. به بهههههههههه
اون دو پیازه سیبزمینی یعنی دو تا پیاز با سیب زمینی سرخ می کنیم؟؟

راستی بیرون چکار می کنن که سوخاری هاشون اینقدر پف داره؟؟

من پودر خمیر بنیه خارجی هم خریدم بازم پفش زیاد نبود.
من همینم که میبینی!
ههههههههههه

نه ماری. نمی دونم چرا اسمش دو پیازه است ولی دو پیازه ها دسته ای از غذا ها هستن مثل مثلا خاگینه ها. بیشتر هم

واسه شام تا جایی که می دونم از غذا های سنتی ایرانیه. دو پیازه های مختلفی هست

تو این سیب زمینی رو می پزی بعد نگینی می کنی و با پیاز سرخ کرده و خیلی کم رب تف می دی البته من اینجا فقط سرخ

کردم چون حال پختن نداشتم ولی در حد یه شام خوشمزه است