2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی و تزیینات مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 434238 بازدید | 3133 پست
سلام. خانومای کدبانو من یه مشکلی دارم که اگه بگم خندتون میگیره. لطفا بگین چیکار کنم که ژله یا دسر های دیگه راحت برگرده از توی قالب. یه بار گذاشتم قالبو توی آب گرم خود ژله آب شد این بار کمتر گذاشتم توی آبگرم اصلا در نیومد و متلاشی شد . راهنمایی کنید
LilySlim Weight loss tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیلا جون قبل از اینکه ژله ت رو بریزی تو قالب
قالبتون بشور یا خیسش کن یه چند دقیقه ای بزار تو فریزر یخ بزنه آباش بعد توش ژله رو بریز وقتی هم که بخوای در بیاری از تو قالب اول یخاش اب میشه بعد ژله ت راحت در میاد
از وقتی مادر شدم قدر مادرم را بیشتر میدانم
لیلا جون من اول قالبم رو با آب سرد خیس میکنم ومیذارم چند ساعت توی فریزر بعد میارم وژله رو میریزم توش بعد از بستن زله هم حدود یک دقیقه توی آب جوش فرو میبرم به نحوی که کل ظرف توی آب جوش باشه نه فقط ته قالب بعد که کمی جدا شد برش میگردونم تمرین کن اصلن سخت نیست
بچه ها به نظرتون اگه خامه امو با پودر خامه فرم بدم برای تیرامیسو مزه اش بد نمیشه؟؟؟؟؟؟

به نظر من پودر خامه باید با یه چیزی قاطی بشه که مزه اش خوب بشه من با کاکائو قاطی کردم خوب شد
فکر کنم با پنیر خامه ای هم خوب بشه

نظر اساتید محترم چیست؟
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
سلام بچه های هنر مند من به اندازه شما هنرمند نیستم ولی خلتقیتو دوست دارم

اینقدر از غذاهاتون خوشم اومده که نگو

ولی یه سوال نکه ناشیم نمی دونم.من چطور می تونم دستوراتو به همراه عکس داخل سیستمم بدون نیاز به اینترنت ذخیره کنم

آخه نمو تونم که همه رو بنویسم خسته میشم
مرحباااااا محبوبه.. من اینطوری درست نمیکنم کارم تو خمیره میدونی که! واسه همین نمیدونم چه میشود.

فاطیما جان کل مطلبو انتخاب کن- حتی عکسارو- بعد کلیک راست کپی بعد ببر تو یه صفحه word و بازم کلیک راست و paste. همین باقیش حله. ننویس دوباره خسته میشی خوب!!
2810