2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی و تزیینات مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 434238 بازدید | 3133 پست
با اجازه مدیریت کلوپ دوستان به مناسبت نیمه شعبان ختم قرآن هدیه به امام زمان گذاشتیم لطفا کمک کنین ختممون تکمیل بشه . http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=716982&postID=33916668
اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ [٢:٢٥٥] لَا إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ [٢:٢٥٦] اللَّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُوا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ
سلام دوست جونا میشه لطفا دستور پخت قلیه ماهی رو بدید؟؟؟ شوشو خیلی دوست داره ولی من بلد نیستم بدرستم همیشه میگه یاد بگیر ولی هیچ کس از اطرافیانمون هم یاد نداره. اگه کسی میدونه لطف کنه خیلی ممنون میشم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
جغور بغور یا خوراک جگر. یه خوراک خوشمزه و مغذی. مخصوصا برای کوچولوها. امیدوارم خوشتون بیاد. برای دیدن دستور روی عکس کلیک کنید.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
خدایا آغوشت را امشب به من میدهی؟
برای گفتن!چیزی ندارم... اما برای شنیدن حرفهای تو گوش بسیار...میشود من بغض کنم تو بگویی: مگر خدایت نباشد که تو اینگونه بغض کنی ....میشود من بگویم خدایا ؟ تو بگویی: جان دلم....
بانوان گرامی دست همه تون مرسی همممه شون عالین خوشگلن. حالا تو همین ماه رمضونی باید یادتون بیاد دوربین تکونی کنین خو! من دارم از بین میرم با دیدن اینا شکلات ببینم دین و ایمونم و از دست میدم
2810