2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کارما اصلا مدت زمان مشخصی نداره

ممکنه خیلی زود اتفاق بیفته یا خیلی دیر. 

دیدم که میگم

پسری که من کودک بودم منو اذیت کرد الان خانوادش متلاشی شدن، خودش الاف و بیکار شد، برادرش هم بدتر خودش، مادرشم افسردگی کرفت….این پروسه بعد از ده پونزده سال از اون اتفاقات پیش اومد، من اونموقع فقط چهار سالم بود

کارما اصلا مدت زمان مشخصی نداره ممکنه خیلی زود اتفاق بیفته یا خیلی دیر.  دیدم که میگم پسری ک ...

من صبور نیستم . چون بهم ظلم شده و طرف من داره کیف عالمو میکنه و همش براش مهجزه واتفاقهای بهتری میفته

اگر میشه بگین تا واقعا باورامون وایمانمون بیشتر بشه

یک نفر سر نازایی م چیزی گفت خیلی دلم شکست خیلی زیاد گریه کردم یکسال نشد سر بچه خودش اومد خوشحال نیستم ولی کارما همینه

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
من صبور نیستم . چون بهم ظلم شده و طرف من داره کیف عالمو میکنه و همش براش مهجزه واتفاقهای بهتری میفته

درست زمانیکه بیخیالشون بشی پیش میاد، وگرنه اینکه بخواین بشینین منتظر اتفاق بد اصلا حس و  حال قشنگی نداره

منم دیدم یه خانواده بودن به عروسشون خیلی ظلم کردن و در آخر هم با کتک از خونه انداختن بیرون و طلاقش دادن نفرین اون دختر چند سال بعد اونا رو گرفت و به فاصله دو سال به دو سال چهار تا از اعضای اون خانواده با مریضی یا تصادف وحشتناک کشته شدن و روز خوش نمیبینن

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن