2777
2789
منم خیلی جیغودادمیکنم.فکرکنم همسایه ها هم بهره مندمیشن!

هرچی باشه بهتر از کتکه😂😂😂

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
منم میترسم. چون یه عمرو میذاری بچه بزرگ کنی درست تربیت نشن انگار عمر آدم به فنارفته دیگه.  

پس اینکه تو خونه مادر شوهر و مامان خودت شلوغ کنه طبیعیه همه بچه ها همینن... منم جدیدأ خونه مادر شوهرم خیلی کم میرم چون اذیت میشم خونه مامانمم که... 

نمیرم دیگه🙂

سیاسفیده آره همینِشِ که قشنگه🤍🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس اینکه تو خونه مادر شوهر و مامان خودت شلوغ کنه طبیعیه همه بچه ها همینن... منم جدیدأ خونه مادر شوهر ...

آخه حرص میخورم اونجابه حرفم گوش نمیده.

باید رو خودم کارکنم.

اون طفلکم گناه دارع واقعا.توخونه خودمون آرومه.البته من کاری ندارم توخونه هرجقدرشلوغ بکنن ولی نمیکنن.میره اونجا انرژیشو خالی میکنه.یه کارایی میکنه مادرشوهرم میگه بچه جان توخونه خودتون زندونی بودی اینجااوندی به آزادی رسیدی؟!

میشه برای شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه صلوات مهمونم کنی.....ممنون....

همیشه نباید به تنبیه فکر کنی چون اعتماد بچه رو از بین میبری 

اون امنیتی که پیشتون داره از بین میره 

اگه میدونی فقط تو مهمونی اینجوریه حتما به میزبان بگو  بچه که میبینه هیجان زده میشه و سعی کن با ارامش کامل اذیتای بچت رو کنترل کنی 

و اینو بدون به احتمال زیاد داره یه سری رفتار رو تقلید میکنه 

هیچ وقت هم تنبیهتون بدنی نباشه چون رو مغز و اعصابشون اثر میزاره 

و یه جورایی تعرض به حریم ارامش اونا میشه

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
آخه حرص میخورم اونجابه حرفم گوش نمیده. باید رو خودم کارکنم. اون طفلکم گناه دارع واقعا.توخونه خودمو ...

احتمالا مثه پسر من زیادی تو خونه اس

منم باردارم و کم حوصله یعنی قبل اکتیو بودم هروز یه ساعت ورزش میکردم الان تا دم در حوصله ندارم برم تنبل شدم حسابی... این بچه ام از صبح تا شب تو خونه اس تبلت و گوشی هم ازش گرفتم جایی میریم بحرفم گوش نمیده که به کنار با گریه بزور وادارم میکنه بازی تو گوشیم بریزم از صبح تا شبم گوشی دستشه این خیلی اذیتم میکنه یا با بچه های دیگه زود قهر میکنه و دعوا میکنه کلا خداصبرمون بده 🙄

سیاسفیده آره همینِشِ که قشنگه🤍🖤
آخه حرص میخورم اونجابه حرفم گوش نمیده. باید رو خودم کارکنم. اون طفلکم گناه دارع واقعا.توخونه خودمو ...

یه کاری کن تو خونتون خوش بگذره بهش و وقتی میره جایی از خوشی بگه 

نه افراط به خرج بده نه تفریط 

نه اونقد نیازاشو برطرف کن که وابسته بشه 

نه نسبت به نیازش بی تفاوت باش که عقده ای بشه 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
همیشه نباید به تنبیه فکر کنی چون اعتماد بچه رو از بین میبری  اون امنیتی که پیشتون داره از بین ...

ممنون عزیزم.میدونم که توخونه انرژیشون تخلیه نمیشه.خودمم نمیدونم کمخونم یاچی اصلاحال ندارم بازی کنم باهاش.خودشم بااسباب بازی بازی نمیکنه زیاد.میدونم بچه اگر انرژیش تخلیه نشه پرخاشگرمیشه.ولی چیکارکنم خب.

احتمالا مثه پسر من زیادی تو خونه اس منم باردارم و کم حوصله یعنی قبل اکتیو بودم هروز یه ساعت ورزش می ...

دقیقاهمینجوره.همش توخونه.نه پسرمن بازی توگوشی نمیکنه.بیجاره هافقط تفریحشون شبکه پویاست.یه دخترم دارم که دوسالشه.

والا خانواده ما باهامون صحبت نمیکردن ک مثلا قهرن خیلیم موثر بوده تا الان☺

والا من قهرکه میکنم.پسرم برمیگرده میگه میخوای من بمیرم راحت بشی؟

اینم حرف خودمه.وقتی اذیتم میکنن خیلی حرصی میشم میگم آخرش میمیرم راحت میشین...

میدونم کارم خیلی بده ولی بخدا نمیکشم...

وای من همهی مادرای دنیا رو درک میکنم با تمام وجودم... خیلی سخته بزرگ کردن یه بچه دیگه اگه دوتا بشن ...

مخصوصاکه فاصلشون کم باشه.بنظرمن ظلمه به بزرگتره بچگی نمیکنه محبوره زودبزرگ بشه.اصلافکرمیکنم خیلی ناراحت میشم.وقتی دومی بیادآدم وقت و جون رسیدن به اولیو ندارهومخصوصاتوبارداری.

بشین کاردستی درست کن و بزار بازی کنه 

بشین کاردستی درست کن و بزار بازی کنه 

خییییلی ممنونم عزیزم.میدونی چون دومی سنش کمه و تقریبا متوجه نیس میادبازی اولی رو هم خراب میکنه.بعدم دعوامیشه...ازفرداباید یه ساعت عصر ببرمشون بیرون یه هوایی بخوره به کله شون

عکس اول  با کارتون اشکال رو  درست کن  مثلا دایره مربع مثلث و در هم بزار بالا سر اشکالی که کشیدی رو پارچه یا بزار تو سبد 

از این سر ببره  و طبق رنگ وارد بشه  اشکال رو سر جاشون بزاره 

عکس دوم و سوم  رو روی پارچه ی چیت میتونی پیاده کنی 

مشخصه بازیش شما با مقوا رنگی هم میتونی  درست کنی و بچسبون روی پارچه چیت 

عکس چهارم  توپارو طبق رنگ و اندازه باید بندازن تو دایره 

اخری هم مشخصه