2777
2789
عنوان

چطور مادرم رو قانع کنم؟

277 بازدید | 8 پست

منو و خواهر کوچیکم مریض میشیم مستقیم به خاله هام میگه

تو خونه پدربزرگم اتفاقی بیوفته دربست...خاله جان 

لباس جدید  مبخره برام قیمت و اسم و آدرس مغازهه به خاله

یه ساعت بود میخواستمش فیکش رو یکجا میگفت ۱ و ۲۰۰ ، دقیقا معلوم بود فیکه من رفتم یجا دیگه (مغازه داره مال خرید چندین سال پیشه همون ۲۰۰ میدم)

بعد  خالم دخترش نو عروسه گفت ساعت دخترتو چند خریدی فلان جا ۱ و ۲۰۰ دیدم

مامانم گفت فیکه ۲۰۰ تومن از فلان جا خریدم اون مغازههو...

ولی اگه از کسی غیبت کنم میره به بابام میگه😐😐😐💔💔 یا اگه ازش انتقاد کنم

یا تو دعوا با داد و بیداد میگه 

ولی کلا همه چیز که بخرمو به خواهراش میگه 

چیکار کنم نگه!

زنندگی قشنگه و من با همه ناملایماتی هاش میسازم و با بدی هاش مبارزه میکنم و اونو قشنگ تر میکنم😊😊❤️من زندگیو بیشتر از هرآنچه تصور میشه دوست دارم😊❤️😍

وااای دقیقا خیلی بده

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای دقیقا خیلی بده

با امضات موافقم اگه کسی بره طراحی خیلی بده ولی همون طراحی تو آمریکا و المان و اروپا کلی خواهان داره

زنندگی قشنگه و من با همه ناملایماتی هاش میسازم و با بدی هاش مبارزه میکنم و اونو قشنگ تر میکنم😊😊❤️من زندگیو بیشتر از هرآنچه تصور میشه دوست دارم😊❤️😍
با امضات موافقم اگه کسی بره طراحی خیلی بده ولی همون طراحی تو آمریکا و المان و اروپا کلی خواهان داره

من خودم انسانی هستم

حتی تو مدرسمون هم معلمایی که خودشون این رشته خوندن فرق میزارن😑

معلم رشته های دیگه هم جوری رفتار میکنن انگار مدرسه واسه اوناس ما مزاحم شدیم😑

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
کلا مادرای ایرانی همینجورین😂😂امان از مادر ایرانی ای که خواهر داره..... اخرم همیشه دلخورن که چرا حر ...

خو خاله منم پروو هستا به بهانه دختر نو عروس دنیا رو زیر و رو میکنه

الان با ز خدارو شکر با فامیلای شوهر و دخترشون تور دور دنیا گذاشتن از تهران به شمال و مشهد و... نیستن خدارو شکر

🥺🥺مادر من اصلا اینجوری نیست خداروشکر خیلی توداره و رازنگهدار

مامان من تو مسئله خرید اینجوری نیست