2777
2789
عنوان

هفته هفتمی ها یه دقیقه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 41 بازدید | 143 پست
سلام دوستان من چهارشنبه وارد هفته هفت میشم... موعدم 26 آبان بود که همونروز ب ب مثبت شد و.رفتم از و بتا 124 برگشتم خونه پریود شدم و دوباره از دادم و رسیده بود بعد48 ساعت به 221 و دوباره541 شیاف استفاده کردم دقیقا بعد 6-7 روز لکه بیتی و خونریزی تموم شد. حالا منتظرم وارد هفته هشت بشم برم سونوی قلب... دعا کنید لب تشکیل شده باشه
خدایا شکرت...
فروش انواع کالسکه تک و سرویس کالسکه،تخته پارک و ... برند پیر کاردین و کیدس گلری با ضمانت و کیفیت تضمینی و قیمت بی نطیر.برای دیدن محصولات به سایت http://moonlightbaby.ir/ مراجعه و برای کسب قیمت و نحوه دریافت کالا با شماره سفارش 09112586274 تماس حاصل نمایید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلام مامانا ایا سونوگرافی واژینال تو اوایل بارداری طبیعیه؟ یعنی همه دکترا میدن به مریضاشون؟برای چی هست؟باعث خونریزی و سقط که نمیشه؟
خدایا دخترکم رو از دست دادم دوباره بهم بده صحی و سلامت بدون هیچ مشکلی