2777
2789
عنوان

کسی بچه نیمه دومی نداره امسال که بخواد بره پیش دبستانی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 42 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااااااااای چه خبره!!! 7 میلیون و خورده ای مگه میخوان چیکار کنن؟!!!! واقعا پولای عجیب میگیرن از مردم!!! تازه پیش دبستانیه دبستانم که نیست!
اعتقادات هر کسی مثل مسواک اون آدم میمونه ، پس لطفا مسواکتو تو حلق بقیه نکن!
ولی من اعتقادم بر اینه یعنی تو اطرافیانم هم دیدم مامانم و خالمم و بستگان معلم هم داشتم بچه هایی که تو مدارس دولتی نمونه مردمی خودشون رو نشون میدن واقعا هنره یعنی بین یک جماعت زیاد بچه اگه بتونن اول باشن یا بالا باشن یا نمره خوب بگیرن هنره نه اینکه مثلا بین تعداد محدود ! حالا انشالله که هر جای که هست بچت سلامت و موفق باشه عزیزم
عزیزم برای من نمره اصلا اهمیتی نداره دو تا ایتم هست که اولیش اینه که پسر من خیلی کم حرفه و کتک خورش ملسه از طرفی از اتفاقات بیرون هیچی برام نمی گه ... دومیش اموزش زبان بود که من با توجه به اینکه شاغلم وقت کلاس بردن بعد از مدرسه رو واقعا ندارم بهرحال شرایط ادمها با هم متفاوته امیدوارم شما هم موفق باشید
ضمنا شما نمونه دولتی پیدا کن من از خدامه اینقدر پول ندم مدرسه دولتی نزدیک من 40 تا بچه با هم توی یه کلاسند معلم با بلندگو سرکلاس حرف می زنه!!!!!!واقعا قلبم به درد می اد برای امکانات این بچه ها...ما هم دولتی درس خوندیم والله 30 نفر نمی شدیم سر یه کلاس
چی بگم والا !!! منم قصد مهاجرت دارم بخاطر همین مسائل خیلی درد آور و عمیق عزیزم بزودی از ایران میریم فقط امساله