2777
2789
عنوان

تولد دسته جمعی کوچولوهای زمستان 90

| مشاهده متن کامل بحث + 3167 بازدید | 111 پست
سلام دوستان خسته نباشید منم با هر تاریخی موافقم برام فرقی نداره اولویت تولد دسته چمعی و یادگاری موندن برای بچه هاست فقط برای هدیه ستی جون اون مکعب های که مینا گذاشته بود بهتر نیست البته تابع جمعم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزمی نوشین جون . من حرفی ندارم فقط مواردی که به نظرتون مناسبه را 10 هزار تومن بذارید تا نظر سنجی کنیم
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست. با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد.
ستی جون ممنون بابت خوش آمد گوییت ببخشید اینقدر طول کشید تا پست بذارم ، تو این مدت سعی کردم وایبردار بشم بعد بیام اینجا که نشد اصلاً هم بلد نیستم . دیگه بضاعتمون در همین حده دیگه. در هر حال خوشحالم تاپیکتونو دیدم با اجازتون تاپیکو دنبال میکنم.
تولد دسته جمعی بچه های زمستون 90 مکان: باشگاه کودک تماشا آدرس : شهرک غرب، بلوار فرحزادی ف خیابان طاهر خانی ، پلاک 61 تلفن : 22374857 زمان : 17/بهمن/1393 ساعت : 16 الی 19 ریز هزینه ها : هزینه وروردی مادر و فرزند 35 هزار تومن هزینه وروردی پدر 10 هزار تومن هزینه کیک هم با احتساب 15 خانواده برای هر خانواده ۶ هزار هزینه فقط با موسیقی (با تعدا 15نفر) :17 هزار تومن یعنی کیک و هزینه ورودی و موسیقی 68 تومن، فعلا 70 در نظر مد یگیریم گیفت برای بچه ها : 10هزار تومن عکس یادگاری از بچه ها : 10 هزار تومن جمعا میشه 90 هزار تومن مبلغ واریز بشه به : 6037701067159134 بانک کشاورزی ، به نانم نوشین بهلولی نیری یه عکس از کوچولوتون با کیفیتی که کمتز از 600 kb نباشه فرستاده بشه به یکی از ایمیل های زیر : ایمیل عسل بانو: Asal_banoo_karaj@yahoo.com ایمیل مینا : m101_30@yahoo.com تاپیک ایمیل: عکس 3 سالگی
Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
1- نوشین مامان اراد : 90 هزار تومن 2-سمیه مامان آیلی : 90 هزار تومن پول کیک 3- عسل مامان اریو: 100 هزار تومن 4- الهام مامان علی سام : 100 هزار تومن 5- هستی مامان باران: 90 هزار تومن 6-الهام مامان آرمین :90 هزار تومن 7-سمیه مامام پربنار و کیارش:125 هزار تومان 8-سولماز مامان عرشیا:90 هزار تومن 9-سمانه مامان کسرا 10-هنگامه مامان آراد 11-مینا مامان هستی 12-مینا مامان رونیکا 13-شادی مامان پندار 14-دوست سولماز 15- مامان سپهر
Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
مامان سپهر جون خوش اومدی ... خوشحال میشیمممممم خودتو پسر گلت رو ببینینم
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست. با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد.