2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 706819 بازدید | 203721 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی عزیزم💖اتفاقا خوب شد بهش اشاره کردید حالا میفهمم چرا خیلی از دوستام با من احساس صمیمت نمیکردنفک ...

تاثیر که داره اما فکر نکن این باعث میشه دوست نداشته باشم! تو خیلی برام ارزشمندی سایه و رو هر موضوعی روت حساب باز میکنم تو برای من ثابت شده ای عزیزدلم.. 🤍

و امیدوارم این حس دوطرفه باشه.. :) 

‏آنامی و کتاب هایش و بس... :) 📜🐿                    ناشناس : https://daigo.ir/secret/2811230468

تاثیر که داره اما فکر نکن این باعث میشه دوست نداشته باشم! تو خیلی برام ارزشمندی سایه و رو هر موضوعی ...

ولی اگه باعث میشه بیشتر دوسم داشته باشی همه تلاشمو میکنم

صمیمت اساس روابط دوستانه اس

منم روت حساب میکنم آنام جونم و بهت قول میدم که این حس آرامش و امنیت کاملا دوطرفه اس💖

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

ولی اگه باعث میشه بیشتر دوسم داشته باشی همه تلاشمو میکنمصمیمت اساس روابط دوستانه اسمنم روت حساب میکن ...

چه نوشابه ایی براهم باز میکنن😔🚶🏻🚶🏻

꿈이 있다면 절대포기하지 마라 «🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘»

چه نوشابه ایی براهم باز میکنن😔🚶🏻🚶🏻

جای خالیت کاملا حس میشه😔💜

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

عسیسمممنزار کسی جامو بگیره😔💔

مگه شوخیه کسی جای نغمه جونو بگیره؟!

نگران نباش نمیذارم کسی نزدیکش بشه💖

مگه شوخیه کسی جای نغمه جونو بگیره؟!نگران نباش نمیذارم کسی نزدیکش بشه💖

قوربونت بشممم

سایه جونم من برم دیگ شبت خوش خانومم مواظب خودت باش💖🫂

꿈이 있다면 절대포기하지 마라 «🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘»

قوربونت بشمممسایه جونم من برم دیگ شبت خوش خانومم مواظب خودت باش💖🫂

خدانکنه💜

شبت بخیر عزیزم خوابای خوب ببینی💖