2777
2789

من دخترم بیهوش شد

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دندون پزشک دندونای خواهر منم نکشید ۵ سالشه گفت  بعدا در نمیاد خرابه 

راس میگی چیکار باید بکنیم؟

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

اینهمه درس بخون زحمت بکش حالا بهت بگن احمق ‌.چون مادر بیشتر از دکتر میدونه

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

کار درستی کرد نظم دندونهاش به هم میخوره 

ولی اگر تهرانی یجا بهت آدرس میدم برو هرچی بچه ناسازگار میارن بدون بیهوشی کارشون رو راه میندازه

پسرم فوبیا داشت فکش قفل میشد ایشون تمام دندونهای خرابش رو راحت درست کرد و فوبیاش رو از بین برد

قدیما میکشیدن و درمیومدمن چن تااا کشیدم بچه بودم الان بفکر منفعت خودشون عمل میکنن فقط

خاک تو سرشون 

آبجیم  من ۲ تا از دندون های جلوش فقط خرابه نمیکشه اونو 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

عقبی

خواهر و برادرم هردو دندون عقبی هاشونو یه دکتر احمق کشید 

دیگه دائمی هاشون درنیومد تا بردیمشون پیش متخصص ارتودنسی و به زور در اومدن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️