2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 707032 بازدید | 203756 پست
نباید اینکارو بکنی میدونم بضی ادما دوست دارن ذاتن تایید بشن همیشه حرف حرف اونا باشهلازم نیست بپذیری ...

من با این برچسبا چیکار کنم وقتی الان دیگه بخشی از وجودمن؟!

تا حالا اینقدر درمونده نشده بودم...

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

الان مبخوام باور کنم که تقصیری ندارم که باید خودمو دوست داشته باشم؛نمیتونماز بچگی دائما بخاطر شرایطی ...

مجبور نیستی برای من بنویسی ولی روی ی برگه توی دفتر خالی کن

تا خالی نکنی و ننویسی منشا و راه حل پیدا نمیشه

ادم خطا کاره اما قرار نیست اشتباهات و خطای بقیه هم ب دوش بکشی

بچگی بچه بودی و ناچار و چیزی دست تو نبوده

الان ی چیزایی دست خودته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من با این برچسبا چیکار کنم وقتی الان دیگه بخشی از وجودمن؟!تا حالا اینقدر درمونده نشده بودم...

خودت و اطرافیان ب حدی در گوشت خوندن که فکر میکنی بخشی از تو هستن 

ولی نه نیستن کافیه ی بار بی طرفانه نگاهشون بکنی

برچسبایی که ب ی بچه زدن و اون حرفی نزده

مجبور نیستی برای من بنویسی ولی روی ی برگه توی دفتر خالی کنتا خالی نکنی و ننویسی منشا و راه حل پیدا ن ...

دارم روی خودم کار میکنم

درواقع خیلی وقته که برای درمان زخمای روحم اقدام کردم

کتاب نیمه تاریک وجود،شاید آخرین چیزی باشه که بهش نیاز دارم

شاید بعدش دیگه تموم بشه این پروسه طاقت فرسا

امیدوارم که درست میشه که درستش میکنم

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

دارم روی خودم کار میکنمدرواقع خیلی وقته که برای درمان زخمای روحم اقدام کردمکتاب نیمه تاریک وجود،شاید ...

معلومه که درست میشه

کتاب کیمیاگر هم بخون

پادکست های زیادی هست برای خودسازی 

رفتم یوتیوب اسماشون رو یادداشت میکنم برات 

خودت و اطرافیان ب حدی در گوشت خوندن که فکر میکنی بخشی از تو هستن ولی نه نیستن کافیه ی بار بی طرفانه ...

دلم برای اون بچه میسوزه

چه حسرتایی که به دلش نذاشتن

کاش هنوزم همونقدر احمق بودم که نمیفهمیدم چه اتفاقی داره میوفته

کاش هنوزم همونقدر خوشبین و پرتلاش بودم

معلومه که درست میشهکتاب کیمیاگر هم بخونپادکست های زیادی هست برای خودسازی رفتم یوتیوب اسماشون رو یادد ...

متشکرم؛ببخشید که با حرفام ناراحتتون کردم💖

دلم برای اون بچه میسوزهچه حسرتایی که به دلش نذاشتنکاش هنوزم همونقدر احمق بودم که نمیفهمیدم چه اتفاقی ...

احمق بودن چیزی ب تو اضافه نمیکنه جز اینک مثل کبک سرت رو بکنه تو برف

با واقعیت رو به روب شو

بپذیر و برای خوب شدنت درمان بشو

دلت میسوزه پس خودتو سرپا کن و بذار خوشبختی هم ببینه

اون بچه هنوزم منتظر توعه

احمق بودن چیزی ب تو اضافه نمیکنه جز اینک مثل کبک سرت رو بکنه تو برفبا واقعیت رو به روب شوبپذیر و برا ...

بخاطر همینم اون کتاب رو انتخاب کردم

امیدوارم که پذیرش نقاط منفی وجودمو برام آسون تر کنه

مشکل من اینه که نمیتونم خوشبین باشم

هر وقت اوضاع خوب بوده بعدش یه چیزی شده؛درست همون کلیشه آرامش قبل طوفان...

جدیدا متوجه شدم اونقدر به اون چرخه جهنمی عادت کردم که حتی اگه کسی کاری نکنه،خودم همه چیزو بهم میریزم

خودم دشمن خودم شدم

بخاطر همینم اون کتاب رو انتخاب کردمامیدوارم که پذیرش نقاط منفی وجودمو برام آسون تر کنهمشکل من اینه ک ...

کتاب خوبی رو انتخاب کردی

اره ی سیکل درست شده تو ذهنت که همه چیز رو حتی اگه اینطوری نباشه طوری میچینی که خراب بشه