2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 706146 بازدید | 203583 پست
شما رو نمیدونم ولی من کلی گریه کردم و الان واقعا حالم خوبه😅💖

میدونی

ینفر داخلم داد میزنه

گریه میکنه

همرو فش میده

جیغ‌میزنه

منم با نگاهی اشفته

ب بقیه نگا میکنم

ی حسی ک انگا روح‌و جسمم جدا از همن

[...ARMY...]ناشناس    https://daigo.ir/secret/9796788484

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونیینفر داخلم داد میزنهگریه میکنههمرو فش میدهجیغ‌میزنهمنم با نگاهی اشفتهب بقیه نگا میکنمی حسی ک ا ...

اینکه درد داری و آسیب دیدی ولی نمیخوای قبولش کنی و پیش بقیه وانمود میکنی که اهمیت نمیدی و برات مهم نیست و اونا هم از خدا خواسته باور میکنن؟!

اینکه اونقدر تو خودت ریختی که نمیدونی اصلا باید از کجا شروع کنی به سروسامون دادن به خودت؟!

اینکه میخوای قوی باشی ولی نمیتونی؟!

میفهمم:)

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

ی بغض خاصی تو گلوم گیر کرده

چشمام میسوزه...ولی هیچی بهتر از گریه کردن نبود برام

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

وای دقیقا

دارم روی خودم کار میکنم

باید تغییر کنم

شوخی که نیست یه عمره که همه چی رو خودم تنهایی گردن گرفتم که بقیه آرامش داشته باشن

دریغ از اینکه گردن خودم خیلی وقته پاره شده

:)هیاقا اصن نمیدونم

اشکالی نداره من این بار رو میخوام فکر کنم میدونم

که باور کنم برای یه بارم که شده میتونم حقی داشته باشم برای خودم...

دارم روی خودم کار میکنمباید تغییر کنمشوخی که نیست یه عمره که همه چی رو خودم تنهایی گردن گرفتم که بقی ...

دیر یا زود میفهمی ادما همون قدر بهت اهمیت میدن که تو به خودت اهمیت بدی 

خیلی واقیت سخت و دردناکیه

چون میفهمی ادما اونطوری که بهشون نگاه میکنی بهت نگاه نمیکنن

توقات رو بیار پایین

اگه اسیب زدن طغیان کن چون ذات ادمه که بیشتر پیش میره

بعدشم بهشون گله کنی سرزنشت میکنن که عه چرا دردت اومد؟

دیر یا زود میفهمی ادما همون قدر بهت اهمیت میدن که تو به خودت اهمیت بدی خیلی واقیت سخت و دردناکیهچون ...

مشکل اینجاست که من طالب آرامشم

از دعوا و بحث بیزارم

همه تقصیرا و سرزنشا رو پذیرفتم که زودتر تموم شه که فقط تموم بشه

نابود کردم خودمو

دیر یا زود میفهمی ادما همون قدر بهت اهمیت میدن که تو به خودت اهمیت بدی خیلی واقیت سخت و دردناکیهچون ...

الان مبخوام باور کنم که تقصیری ندارم که باید خودمو دوست داشته باشم؛نمیتونم

از بچگی دائما بخاطر شرایطی که دست خودم نبوده تحقیر شدم

حتی نوشتنشم آزارم میده...

مشکل اینجاست که من طالب آرامشماز دعوا و بحث بیزارمهمه تقصیرا و سرزنشا رو پذیرفتم که زودتر تموم شه که ...

نباید اینکارو بکنی 

میدونم بضی ادما دوست دارن ذاتن تایید بشن 

همیشه حرف حرف اونا باشه

لازم نیست بپذیری و لازمم نیست مخالفت کنی 

کافیه با ی باشه تمومش کنی

هیچ چیزی نمی ارزه که ارامشت رو از دست بدی واقعا 

ادمایی ک باث میشن ارامشت و خودت رو از دست بدی در درجه اول حفظ کن 

این چرخه و سیکل ادم های معیوب رو قطع کن تنهایی بد نیست واقعا

حذف کن یا اگ خانواده اس فقط کنارشون زندگی کن و تاثیر پذیری خودتو کم کن

تو هرچی مشکل و عیب بوده قبول کردی که تموم بشه

اخرش هم خودت موندی و ی سری برچسب که داری باورشون میکنی