2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 706139 بازدید | 203583 پست
گفتی تهکوک بهت وایب سابق رو نمیدن چون درگیر پشت برده ی کی پاپ شدن ؟ راجب این ذهنیتت میخوام بشنوم

خب قضیه از جایی شروع شد که من عاشق کتابم

کتابایی که بتونم باهاش به یه دنیای دیگه سفر کنم

ولی اون موقع بخاطر سختگیری خانوادم نمیتونستم کتاب غیردرسی بگیرم

به خاطر همینم تهکوک بهانه ای شد برای سفر یه دنیای کتاب و خیالات

همیشه از قلم قوی استقبال کردم و بین نویسنده های این سبک کتابا هم،نویسنده های خوب پیدا میشن

ولی درست از وقتی که تونستم کتاب های دیگه بخرم و بیشتر کتاب بخونم تصمیم گرفتم با آگاهی بیشتر تهکوک رو انتخاب کنم

چون دیگه تنها انتخابم نبود

اون موقع تازه چشمم رو به حقیقت باز کردم؛ماجرای فن سرویس و ماجرای شیپ تهنی و...

از همه بدتر ماجرای شیپ تهنی بود که منو به فکر برد

شیپ تهنی تنها شیپی بود که فیک بودن و اینکه برنامه ریزی شده بود،کاملا مشخص بود

دیگه بعد از اون موقع باورم شد خود آیدلا هم برای سود بیشتر شیپا رو بولد میکنن

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

عع فکر کردم دیدی ینی کلا ندیدی یا فقط این فصلو؟

کلاااا ندیدم 

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره همیشه حرفاش و نصیحتاش کمکاش همش درستن🥲🥲🥲انشالله 🥲😁چرا لابد سرش شلوغه خببب

الان ک اره امتحان داره بچم ولییییی در روزای عادی هم نمیاد تابستون یبار اومد فقط چون من تازه برگشته بودم زمستونم اومده بود برا تاپیک تولدم همیییین 🤣🤦🏻‍♀️

به منم میگن نرو سایت بچه ها ولی خب 🤣

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>

دقیقا همینطوره؛خوشحالم که میبینم با چشم باز به مسائل نگاه میکنی و متعصبانه زندگیتو فدای منافع بقیه ن ...

این آقازاده رو خوب اومدی 

معمولا دورگه های پولدار بی استعداد  

که با یکم حاشیه شهرتو بدست اوردن رقصشونم تعریفی نداره 

صدا هم که بماند 

هیچ تلاشی برای جایگاهشون نکردن

و خب این ها چطور میتونن الگو باشن 

نسل جدید کی پاپ خیلی بدرد نخور شده 

صدالبته که قبول دارم کی پاپ اجازه ی فکر کردن رو بهم داد 

من خواهرم که از من ۶ ۷ سالی بزرگتره با کی پاپ آشنام کرد 

اون خودش با گروهای قدیمی مث گرلز جنریشن و اکسو و یه چند تای دیگه شروع کرده بود 

منم وارد این خط کرد 

چیزی که هیچ موقع نمیخوام از یاد ببرم آرمی شدنم بود 

آیدل هایی به معنای واقعی لایق ترین همه دوران موسیقی ان 

تا جایی که امکانش بود خودشون بودن حتی اگر نتونستن شخصیتی رو ساختن که حس بیگانگی رو نداشته باشی 

کلمه ی متفاوت برای اون هاست 

همیشه با موسیقی کره تفکیکشون میکنم 

اون ها من رو به نقطه ای رسوندن که اولین بار حس درک شدن رو داشتم 

این ارزشمنده 

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

درست تایید کن ای نادان😒😂بقیه چی؟

تایید میکنم 🗿😂

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

چ اهنگی؟ اینو شنیدی؟ lullaby ی اهنگ روسیه از رئوف و فایک

اسمشم خوانندشم نشنیدم 🗿

🙄🔪 جوگیر

دیدم که میگم

اسمشم خوانندشم نشنیدم 🗿

واقعا؟ قشنگه اهنگش ولی

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

دیدم که میگم

میدونم بابا از اینا زیاده

خب قضیه از جایی شروع شد که من عاشق کتابمکتابایی که بتونم باهاش به یه دنیای دیگه سفر کنمولی اون موقع ...

میخوای بگی تهکوک فن سرویسه ؟

ببین آره اینو قبول دارم قبول دارم که داستان شیپ ها رو اصلا خودشون درست کردن 

خود هایب یه مجموعه داره که فیکشن مینویسه 

استارت فیکشن رو اصلا خود کمپانی درست کرد 

بعدش کم کم شیپ ها بیشتر شدو یه جاهایی رقیب شد 

ماجرای تهنی و پاریس و اون ادیتور این شیپ کاملا برنامه ریزی شده بود قبول 

ولی جنی خودش با اجرای رقص تهیونگ شایعاتو بیشترش کرد 

تهیونگ اون سال ها حال خوبی نداشت این رو همه میدونن من نمیتونم باور کنم تهیونگ نقشی توی اون ماجرا داشته باشه نه تا وقتی که از ادیتور شکایت کرد 

نه تا وقتی که جین تو اوج شایعات تهنی خطاب به تهکوک گفت شما پسرا همیشه کنار همید

واقعا؟ قشنگه اهنگش ولی

دارم گوشش میدم  حس میکنم آشناس ولی من تا به حال روسی گوش ندادم

گفتی روس ان؟