2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 707627 بازدید | 203888 پست
ببین پاچیدم یهو 🤣🤣🤣🤣خدا لنتت کنه یزید 🤣🤣

😩😂😂😂نگو الان منو میزننههه

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو نینی منی جاتو‌کسی نمیگیره🥰

تی نینی مینی جیتی کیسی نیمیگیریی

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

خدانکنه نه هیچ وقت مثل اون نبودید قطعا شخصیت شما ها کنترلگرو آینده نگره انقدرا هم ارتباط گرفتن باهاش ...

ای بابا فدات شم که🫂🥲💜

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

فکر نمیکنم هیچ فنی بتونه منکر اون خلایی که بعد کیپاپ تو وجودش شکل میگیره بشهدرسته کیپاپ بهت خط فکری ...

در برابر حرفات کاملا تسلیمم چون همش واقعیته و حقیقت بی چون و چرا می پذیرم 

هدف اصلی کیپاپ از همون اوایل شکل گیری از بین بردن نا امیدی و افسردگی بود 

برای همین این صنعت تبدیل شد به یه صنعت پر زرق و برق و دهن پر کن و البته خفن و جوان پسند 

ولی بعد ها مشخص شد اون لبخندای فیک 

روح های خالی و تهی شده ی آیدل ها فقط فقط یه تظاهر کثیف بود 

ظاهر تقدیم شده دست صنعت موسیقی 

که هی پسر هی دختر تو آیدلی ظاهرتو حفظ کن بخند فقط بخند 

اینا همش یه دروغ مریضه ما یادمون رفت که اون ها قبل از اینکه تبدیل به بت بشن انسانن فکر میکنیم کامل و بی نقص ان 

ولی هیچ کس نیست همینه که بنا رو گذاشتیم روی تقلید و کامل بودنی که فکر میکنیم جوری که اون ها تعیین کردن باید باشیم 

خود کی پاپ شده بنای بر افسردگی هم برای آیدلاش و هم فن هاش 

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

😩😂😂😂نگو الان منو میزننههه

من خودم همون موقع فهمیدم ولی خببببب فک نمیکردم یهو بیای اینجوری بگی اصن یهو جا خوردم 🤣🤣🤣

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>

اهااا😁ولی قیافش معلومه😔

اون فقط یه ادیته😂

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

اندازه عمر یه بچه یسالس 😔💅🏻

چ کشف بزرگی کردی😔

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

من خودم همون موقع فهمیدم ولی خببببب فک نمیکردم یهو بیای اینجوری بگی اصن یهو جا خوردم 🤣🤣🤣

رکیم باهم میدونی😔😂😂😂شوخیم که اصلا نگم برات زیاد میکنیم😔😂