2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 708122 بازدید | 203997 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نتیجه گیری درست و منطقی رو تو انجام دادی منم به نسبت سال های پیش از حواشی دور تر شدم و این خوب تره ف ...

فکر نمیکنم هیچ فنی بتونه منکر اون خلایی که بعد کیپاپ تو وجودش شکل میگیره بشه

درسته کیپاپ بهت خط فکری میده،به زندگیت هدف و جهت میده به خودت بودن تشویقت میکنه و کلی جنبه مثبت داره

ولی سیاست های کمپانی روی بی نقص جلوه دادن آیدلاست که با طبیعت انسان در تضاده

اینکه فن ها خودشون رو مقایسه کنن چون میبینن مثلا آیدل دختری که وزنش بالای پنجاهه چقدر هیت میگیره یا اون هیتا رو به خطاب به خودشون فرض کنن و آسیب میبینن،واقعا بده

بشخصه فکر میکنم کسی که با سیاست های کمپانی آشنا نیست خیلی تحت تاثیر قرار میگیره و حتی اونی هم که میدونه، روی ناخودآگاهش تاثیر میذاره

خیلی از دوستامم کیپاپ رو دراپ کردن ولی خب یسری پوئن مثبت هنوزم ما رو به هم وصل میکنه

حمایت هم...صادقانه نمیدونم باید اعتراف کنم یا نه!!!

ولی هیچوقت فکر نکردم به حمایتم نیاز دارن یا بهتره که انجاش بدم

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

پشماااممتوهم تایپت مث منه، فاااک چ ماهی بدنیا اومدی؟ چقد مث منی😭😂

پشماااااام 

به قران تو منی یا من توعم باور کن 🤣🤣🤣

بهمن ماهیم 🤣💅🏻

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>

پشماااااام به قران تو منی یا من توعم باور کن 🤣🤣🤣بهمن ماهیم 🤣💅🏻

اصن پشمام ریخت😐💔

من آبانم😐😂🤝🏾

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

الان نیست؟

برای من به اون شکل قدیم نیست

درگیر اخبار و پشت پرده کیپاپ شدن اون وایب رو ازم گرفت

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

بگردمت ....دارم فکر میکنم با چند نفر اینکارو کردم و باعث حال بدشون شدم ناخواسته.....ته تلاشم بازم مث ...

خدانکنه 

نه هیچ وقت مثل اون نبودید قطعا 

شخصیت شما ها کنترلگرو آینده نگره انقدرا هم ارتباط گرفتن باهاش سخت نیست فقط بعضی جاها اصلا صبور نیستین 

هی بهش فکر نکن❤️

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.