2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 706146 بازدید | 203583 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اهاااا ای بابا میگم چرا اینقدر منطقیم🥺🤣اولین نفری هستی که بعد گفتن تایپم بهش دهنمو سرویس نکرداخه ت ...

این پوئن مثبته

یه نفر که خیلی دوستش داشتم تایپش Entj بود 

تایپ فرمانده همیشه خاص و کاریزماس 

ربز به ریز این تایپو بلدم 

ولی خب اونم بد دهن منو سرویس کرد

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

اکثر کسایی که جدیدا آرمی شدن همین طوری بوده یعنی تهکوک باعث شده بیان سمت بی تی اس😂چطوری اصلا فهمیدی ...

من هفت هشت ساله آرمیم ولی همون موقع هم از طریق شیپ،آرمی شدم

قبلشم میشناختمشون ولی بعد جریان شیپرا برام جالب تر شد

اون موقع هم بود این چیزا ولی خیلی کمتر و باحال تر

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

بدوووننه بابا خ باحاله 🤣بحثو خودش انداخ درواقع🤣

دونستممممم

چه باحال 😍😂

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

این پوئن مثبتهیه نفر که خیلی دوستش داشتم تایپش Entj بود تایپ فرمانده همیشه خاص و کاریزماس ربز به ریز ...

🥹😂چه قشنگ توصیف کردی ذوق کردم😶😂💜

چجوری دهنتو سرویس کرد؟😂

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

من هفت هشت ساله آرمیم ولی همون موقع هم از طریق شیپ،آرمی شدمقبلشم میشناختمشون ولی بعد جریان شیپرا برا ...

بله درسته منم گفتم اکثرا در واقع

چون شیپ ها کلا جذابن و خیلیا رو جذب کردن انگار شدن هدفای تجاری

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

پشمام😬😂😂😂

باورت میشه قبلا INFJ بودم؟!

خودمم شوکه شدم از این حجم تغییر😂

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙