2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 672730 بازدید | 194320 پست
واقعا خوش به حالتون برادر بزرگ تر دارین🥲نترس رفته الان یلدایی گرفته برا دوست دخترش😂🤣

آبجی بخوره تو سرم برادر بزرگ تر خواهر داشتم الان غم نداشتم 

نه کات کرده با دوست دخترش😂

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

میتونه از خودش مراقبت کنه..نگران نباش پس:)درضمناومد خونه جدی باهاش برخورد کن یا بگو مامانت برخورد کن ...

نه این آدم نیست که بتونه از خودش مراقبت کنه به خدا دبیرستانی بود هم کلاسیاش میزدنش من میرفتم کمکش 

کلش باد داره 

آره وایسا بیاد خونه من میدونمو اون

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امشب یلداست یلدای همتون مبارک بچه ها احساساتتون سرخ روحتون سبز @ریحون_هسدم_ریکوک @1090_mahpishony ...

همچنین همشهری💚

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°من شب تارمو توهم شدی ماهمو...

وای 😂درکت میکنم -😂دعواش نکن،فقط دعواش کن🤡😂

آخه مامانم به رفیق فابش هم زنگ زده اونم جواب نمیده

@veronikq نینییی، یلدات مبارکک، ایشالا همیشه بخندی و تنت سالم باشه=)@asalarmy و @kokii یلدای شمام ...

همچنین تو نینی قشنگ💚

آخه مامانم به رفیق فابش هم زنگ زده اونم جواب نمیده

به ببین کی اینجاس

پریسان قشنگم دلم برات تنگ شده بود

یلداتم مبارک جان دل🌺

به ببین کی اینجاسپریسان قشنگم دلم برات تنگ شده بودیلداتم مبارک جان دل🌺

منم همین طور خوشملم 

یلدای شما هم مبارک مهربونم از ثانیه ثانیه اش لذت ببری 💓

فعلا که یلدا رو داداشم کوفتم کرده😂

منم همین طور خوشملم یلدای شما هم مبارک مهربونم از ثانیه ثانیه اش لذت ببری 💓فعلا که یلدا رو داداشم ک ...

عزیزمی

چراا؟؟ بخابون دهنش😂

عزیزمیچراا؟؟ بخابون دهنش😂

از صبح نیستش جوابم نمیده شل مغز