2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 672554 بازدید | 194237 پست
منم یبار ۳۱روز تعلیق شدم سر بحثای مذهبی

خیلی استارتر بی منطق بود به والله

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادمی ک اصلا بامنطق باشه اسیِ تاپیک سیاسی نمیشه🤡

هاا همینو بگو

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

ناح بابا؟ عسلی ماشالا حرمسرا راه انداخته 🤤😂🤍با مدیریت نغمه.. 😔😂💃بمونیییی

بلی باباح 

😂🤣🤣🤣🤣🤣 اوههه اوههه 

فدات

بچه ها نخندینا:)     ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🙂 اگه کاربر مرد هستی از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

😂وای خدا

خنده چرا😂

برادرم از ساعت ۱۱ اینا رفته بیرون هنوز نیومده جوابم نمیده شل مغز نگرانشم خیلی

یه قسمتی توی مغز هست 

به اسم "wise mind" که اگه به کارش بگیریم خیلی خوشبخت‌تریم..

‏قسمتی که بهمون یاد میده

"توو زندگی، آدما باید باشن، 

اما محتاج به حضورشون نباشی"

‏سخته، ولی راز خوشبختی همینه!

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

همینطورییی--وای نمیدونی کجا رفته؟چندسااشه؟

نه خواب بودم اون ساعت ۲۲ سالشه

نه خواب بودم اون ساعت ۲۲ سالشه

واقعا خوش به حالتون برادر بزرگ تر دارین🥲

نترس رفته الان یلدایی گرفته برا دوست دخترش😂🤣

بچه ها نخندینا:)     ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🙂 اگه کاربر مرد هستی از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

واقعا خوش به حالتون برادر بزرگ تر دارین🥲نترس رفته الان یلدایی گرفته برا دوست دخترش😂🤣

بهار

شاید دوسدختر داشتنُ...اینا ی کلمه عادی شده باشه

ولی درست نیس وقتی اطلاعی راجب خانواده طرف نداری انقد راحت استفاده کنی

[...ARMY...]