2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 652796 بازدید | 188003 پست
خیلی دیکتاری ولی فکر کردی من بهت باخت میدم؟😂

نه خوشم اومد؛ این روحیه ات رو دوست دارم

از بازی با بازنده ها خوشم نمیاد😎😂

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   ✯ღ☆☆꧁༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒꧂☆☆ღ✯ـ  ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو یه بار به من باخت دادی یادت هست؟😂😁

خدایا واقعا؟!

خداروشکر که یادم نیست😑😂

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   ✯ღ☆☆꧁༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒꧂☆☆ღ✯ـ  ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

بله واقعاپس یادت بیارم؟😂

نه واقعا دلم نمیخواد ولی کنجکاو شدم😂

نه واقعا دلم نمیخواد ولی کنجکاو شدم😂

پستت یادت هست؟ کارگاه دت دت ؟

من یه دعوا ساختگی درست کردم تو هم خیلی متاثر شدی و باورت شد بعد اون امضاتو تغییر دادی به علت شکست ب fake love دیگه کارآگاه نیستی😂

♡...We shine together
پستت یادت هست؟ کارگاه دت دت ؟من یه دعوا ساختگی درست کردم تو هم خیلی متاثر شدی و باورت شد بعد اون امض ...

آه اون دعوا😑😂

اون موقع اینقدر عصبی بودم که فکر میکردم هیچوقت یادم نره که هیچ،تازه تلافی ام بکنم

ولی متاسفانه کینه ای نیستم زود بادم میره😂💔

آه اون دعوا😑😂اون موقع اینقدر عصبی بودم که فکر میکردم هیچوقت یادم نره که هیچ،تازه تلافی ام بکنمولی ...

وای خیلی طبیعی بودیمااا😂 ریحون به خاطرمون گریه کرده بود حتی

خجالت میکشم 

🥲😂💓

♡...We shine together