2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 660698 بازدید | 190786 پست
بگردم ذوبم میکنی دختر اینکه تلاش میکنی من ازت الهام میگیرم و میخوام کنارت انرژی مثبت بدمو خوشحالیتو ...

فرشته مهربون💖

دقیقا چه معنی ای میده تا وقتی با همیم و زیر یه آسمون نفس میکشیم،ناامید باشیم؟!

ما کنار هم به بهترینا میرسیم مطمئنم(☆▽☆)

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   ✯ღ☆☆꧁༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒꧂☆☆ღ✯ـ  ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

خداروشکر که بالاخره تموم شد تو لیاقتشو داشتی و لیاقت خیلی چیزایه دیگه رو که به دست میاری آره موافقم ...

تموم انگیزه من برای قوی شدن،شماهایید

دلم میخواست لیاقت کنار شما بودن رو داشته باشم

با یه حال خوب، زندگیمون رو به سمت بهترینا میبریم💖

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   ✯ღ☆☆꧁༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒꧂☆☆ღ✯ـ  ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترای خوشگلم برای بنا به دلایلی باید برم مواظب خودتون باشین هروقت اوکی بودم حتما برمیگردم.تو این مدت خیلی عاشقتون شدم منو فراموش نکنین ها.هواستون به درس مشقتون باشه حتما خوب بخونین.دعام کنین حالم خوب شه برگردم

@ملکه__بنفش    

@ارمیناز    

@دلبر_ناب_دلم    

@asalarmy    

@1090_mahpishony    

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

دخترای خوشگلم برای بنا به دلایلی باید برم مواظب خودتون باشین هروقت اوکی بودم حتما برمیگردم.تو این مد ...

کجا داری میری نغمه ؟

یادمه یکی میگف دوستی ینی اینکه تو حاله بدت هم بمونی و باهم خوبش کنین، ن اینکه برین و هر وق خوب شدین برگردین، برا آشنا نیست این جمله؟

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

دخترای خوشگلم برای بنا به دلایلی باید برم مواظب خودتون باشین هروقت اوکی بودم حتما برمیگردم.تو این مد ...

من فدات بشم قشنگممم 

دورت بگردم ایشالا خوب شی و زد برگردیی 

دلمون برات کللللیی تنگ میشه 🥺💔

میشم برات،سنگ صبور🤍

"همیشه ی نفر هست که در خفا واقعاً به تو اهمیت می‌ده"

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

@fake_love @anam1386

برو ولی برگرد با کلی حال خوب🤍

منتظرت میمونم بچههعع

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

هاپو؟ هاپو که تو بودی من دایناسورم 🦖

من هاپو نبودمممممممم