2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 643044 بازدید | 185404 پست

@_sowoan_    

یادمه دقیقا موقعی که تاپیک تعلیق زدن زدم

تگم کرده بودی تو اون تاپیک بهترین دوست؟ بهترین مهربانترین ؟یکچیزی تو این مایع ها

تا لایکت کردم اومدم ج بدم تعلیق شدم

بیا بغلم کصافتتتتت🥺🫂😍خیلی ذوق کردم تگتو دیدم😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه تو راهم صبر کنیاح یاح😌😂قربونت تو چطوری زیبادو دقیقه نبودم لیاااااا کوشششش تعلیق زده جدی؟؟؟؟؟

اره تعلیقه ...

ببین‌چه‌چشایی‌داری‌که‌به‌چشمم‌اومد:))  #ماهِ‌من                     به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                             غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                                           دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد...           

نه تو راهم صبر کنیاح یاح😌😂قربونت تو چطوری زیبادو دقیقه نبودم لیاااااا کوشششش تعلیق زده جدی؟؟؟؟؟

هارهارهار نمکدون😒🖕🏻

خوبم 

دو دیقه؟ ب این میگی دو دیقه؟/ 

اره رفته

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

شت چرااااااشوما یک بیو میدی؟تاحالا اشنا نشدیم بانو

حالش خوب نبود نیاز به زمان داره 

تو چت ناشناس بهش پیام بده ج میده 

احتمالا تا شب یلدا برگرده بازم مطمئن نیس

.

ستی۱۹ 

ببین‌چه‌چشایی‌داری‌که‌به‌چشمم‌اومد:))  #ماهِ‌من                     به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                             غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                                           دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد...           

هارهارهار نمکدون😒🖕🏻خوبم دو دیقه؟ ب این میگی دو دیقه؟/ اره رفته

میدونم خیلی نمکم

هار هار😔🤣

خوب بمون عکسات کو اشغال؟🤨

خب حالا سه دقیقه😔🥺

چرا چراااا بگین چرا ای تف بزارین ادم با خیال راحت بره تعلیق شه بره بمیره یک گوشه برای خودش برگرده بعد تعلیق بزنین😭😭😭😭

میدونم خیلی نمکمهار هار😔🤣خوب بمون عکسات کو اشغال؟🤨خب حالا سه دقیقه😔🥺چرا چراااا بگین چرا ای تف ب ...

دیگ تو غذاهات نمک نریر😒

توهمم

بتوچه🖕🏻

سه دقیقه ؟ سه دقیقه؟؟

از خودش بپرس چرا سر من داد میزنی

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412