2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635363 بازدید | 183562 پست
میرممممم 😔🤣خیلی سگی ولی باشه 😔🤣وای حاجی یسالو چند ماهه دیلیت اکانت زدم با اون اصن یادم نی با کدو ...

😑😂

دروغ میگممممم؟🥹😂

اره مال خیلی وقت پیشههه

ولی راستیییی تو ازم پیرتر بودی

حاج خانم ایححححح

😐😐😐😐این بده این خیلی بدهههههههه😐😭پیاماتو خصوصی پاک‌میکنی؟ یا هستش؟تاپیک که خداروشکر کن نزدیشما ...

پیامامو نیم ساعت پیش پاک کردم😭

شمارمممم😭😭

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگووو

باور کن صبح اکانتم باز بود فکرکردم هنگ کرده😭

راستی پیام دیشبتو نشد جواب بدم پرسیدی نامرد داری نه ندارم😌

من چقد دیر به دیر میام😂میام کامنتارو بخونم میبینم ماشالا چقد رفته جلو

عاااااا نیستیییی اصن🤔

میگم خاطرز دیشب سایت خراب شده بود مثل اینکه بعضی از کاربریا باز بود😹

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

کاربری ها قاطی شده اگه پیام خصوصی داری پاک کن شرفمون در خطره😂

یکی میگفت خصوصی یه کاربرو خونده گفت اومدم شات بگیرم دلم براش سوخته🤧🤣

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

یکی میگفت خصوصی یه کاربرو خونده گفت اومدم شات بگیرم دلم براش سوخته🤧🤣

تف به زاتشون چقدر لاشی ان🖕🏻

😐اره بهم گفتن کاربراسایت برای من خطا میداد وای جمع کنیم بریمیکی پیامای خصوصی منو بخونه به فاک میرم

عسل خانووووم من الان روی کاربریتم😂😂😂

تف به زاتشون چقدر لاشی ان🖕🏻

کسی که شات بگیره باید تعلیق شه😭

راحت باش شما از خودی عشقم🫂😂💕

ستووونی داشم🫂😂💞💞💞

کسی که شات بگیره باید تعلیق شه😭

من اگه کاربری شماهایی که میشناسم دستم بیوفته همرو میخونم ولی شات نچ نچ بی ناموسیه🤣🤣🤣

2810