2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635327 بازدید | 183550 پست
خاک پاتم😂

تاج سرمی نبض توی رگو ضربان قلبمی😂

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

من اگه کاربری شماهایی که میشناسم دستم بیوفته همرو میخونم ولی شات نچ نچ بی ناموسیه🤣🤣🤣

من نصف چیز میزام با خودته لعنتی😑😂

اول از همه پیامای تو رو پاکیدم تو خصوصیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اگه کاربری شماهایی که میشناسم دستم بیوفته همرو میخونم ولی شات نچ نچ بی ناموسیه🤣🤣🤣

منم میخوووونم، نیکی و پرسش🤷‍♀️😂

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

من نصف چیز میزام با خودته لعنتی😑😂اول از همه پیامای تو رو پاکیدم تو خصوصیم

منم صبح اول پیاما ترو پاک کردم🤣

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

اره جون عمت به من همش میگی سگ😐😐😐😐😐😐😐😐

وای ریدممم🤣🤣🤣🤣🤣

من یکیو که عمیقا دلبرم باشه میگم سگ اوج احساساتمه

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

سلطانی تف کن توش شنا کنیم😎😂

تعصبتو میکشمممم😈😂

وای ریدممم🤣🤣🤣🤣🤣من یکیو که عمیقا دلبرم باشه میگم سگ اوج احساساتمه

خفه شا😐😐😐

باز به یکی دیگه میگه ببین ته ته اعماق ماتحتم بهت علاقه داشته باشم بهت میگم دلبر:////

زارت:/

کوکی جوووونم پاتو بلند کن مارو اون زیر ببین😔😂

2810