2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635163 بازدید | 183506 پست

آدم امن زندگی می‌دونی یعنی چی؟ 

یعنی اشتباهاتت رو پیشش اعتراف کنی و اون جای سرزنش دنبال راه حل باشه. 

از ضعف ها و مشکلات خانواده ت بهش بگی و اون نگاهش بهت تغییر نکنه. احساس نکنه بیشتر از تو می‌فهمه و نظرتو سبک بشمره. کنارش خودت باشی، راحت باشی، احساس امنیت کنی و نگران چیزی نباشی، از انجام کاری نترسی. تعصبش جلوتر از عقل و منطقش نباشه؛ توی بحث و گفتگو، درد دلهایی که باهاش کردی رونزنه توی صورتت.

از رویاهات بگی و مسخره ات نکنه. کنکاش نکنه توی اتفاقات زندگیت و اجازه بده اگه راحت بودی بهش بگی. با یه کار اشتباه قضاوتت نکنه. اگه لازم بود، نظر بده، اما عقیده اش رو بهت تحمیل نکنه. بتونی محبت و ابرازعلاقه کنی بهش و نگران ازچشم افتادن نباشی. 

می دونی چرا عمیقاً احساس تنهایی می کنیم؟ 

چون تعداد آدمای امن زندگیمون به صفر میل می‌کنه!

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

هینجا نشستم هر کی ورداشت🥲🥺

مال خوب رو زمین نمیمونه نغی جون🤤😂

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قووووداااااا نغمههههه نکووووبچه رو اغفال نکوووو😭😭😭🤣🤣🤣🤣

خودش میگهههه 

نگا صورت مظلومش نکن یک آبزیرکاهی هست که نگو

گفت شو،رتامم میارم تو لایو باهم تا بزنیم

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

چقدر نیاز دارم تو اروپا زندگی کنم"

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

حسود نباشید،

دورو نباشید،

آدم فروش نباشید،

زیر آب زن نباشید،

دو به هم زن نباشید،

پشت آدما حرف نزنید،

حداقل اگر دشمن هم شدید،

دشمن با شکوهی باشید.

دیگه استیکر ندارم🙄👩‍❤️‍💋‍👩

،😂

🤰

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

با یه بوس حامله شدی؟تففف

بادمجون عمم بود اون؟

🤕😮‍💨

یاد یه آهنگ سم افتادم

عسل منه شکر منه بقیه شو بلد نیستم😂

دختره میگفت عسل تو نیستم شکر تو نیستم🤣🤣🤣

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

2810