2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635901 بازدید | 183712 پست
آره خوبهاما من نصف جون‌شدم

تجربش کردم قبلا 

تا ی ساعت دیگع اروم میشی

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جون

ب خودت

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

فعلا که مثل چی ازش ناراحتم 🫠

میبخشیش

میخندین

مسخره بازی درمیارین 

میگذرونین 

فقط تهش بد تموم نشه 

فقط تهش>>

داداش بد موقع ب دنیا اومدی ع همین ثانیع اولش حالم خراب تر شدع🚶🏻‍♀️

هرچی ک ب این تاپیکو هرچی ک بهش مربوطه توهین کنه رو من شوخی نمیگیرمبیام بت توهین کنم تهشم بگم شوخی بو ...

منم نگفتم شوخی کردم که حرف تو دهن من میزار من نگفتم شوخی کردم حالا که میبینم تو دعوا داری پس خوب کردم هرچی گفتم تو هر حرفی به دهنت میرسه برای یک فرد به هم نوعت داری توهین میکنی ببینم از دفاع کردن برای چندتا پسر چی به تو میرسه😂

اَمن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء 🤲
نههمه چیم ب تهش نیس...

کاش اینطوری بود

ولش لیا ..

منم نگفتم شوخی کردم که حرف تو دهن من میزار من نگفتم شوخی کردم حالا که میبینم تو دعوا داری پس خوب کرد ...

از دفاع برای چندتاپسر؟

من منظورم بی تی اس نی اولا

دوما تو اومدی ب تاپیکی ک حامل یعالمه خاطرات و زندگی ی سری از آدماس لقب مسخره رو روش گذاشتی

ب ورم ک میگی پشیمون نیستی

من از آدما انتظار انسانیت دارم

ناز هرکس 

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780