2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635501 بازدید | 183571 پست
فکر کردم دوباره خراب شدم😔💔

نع باو دیگع باید فهمیدع باشین مشکل از کاربری شماها نیس مشکل از تگ کردن منع😂😂😂🥲

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هستم کفدات خوبم

خیلی کمتررشدع

نشی،، بمونی✨️🤍

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

اره دیگه ب وصلت درسا درومدم باز😂😂فدای شمااچخبر

اخی🥲

نشی شما

ما هم نموده شدیم توسط درس😐💔

البتع الان زیاد موندم تو سایت نظارتی روم نیس😶😶😶

من تو ماشینم دارم درس میخونم😂همین الان یهویی😂

اخیییی

بگرددددم🥲🥺😂🤍

خدانکنهه💜مامانم میگه پاشو بیرون ی قدم بزنول من فاقد انرژیم😂😭

✨️🦋

الهییی ، راس میگع زیادم سخت نگیر ، ی ۳۰مین برو بیا😂

✨️🦋الهییی ، راس میگع زیادم سخت نگیر ، ی ۳۰مین برو بیا😂

فک میکنی بخاطر درس تو ماشین نشستم؟

نهههه

دارم از بی خوابی میمیرممممم

دیشب زود خوابیدما

ول ساعت۳پاشدم دگ اذیت شدم نتونسم بعدش خوب بخوابم

دارم میمیرم

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

فک میکنی بخاطر درس تو ماشین نشستم؟نههههدارم از بی خوابی میمیرمممممدیشب زود خوابیدماول ساعت۳پاشدم دگ ...

ببین لو رفتی میگم خوبی میگی خوبم

خو داری میمیری کع چجوری خوبی😐💔

خبببب بخواااب 

تموم نشد هنو درست؟

من میگم خوبم ینی درکل خوبم از قبل ن عالی😂

خوب برا من همون عالیه 

وگرنه اییییین حال تووو ینی بدنیسم نع اینکع بگیییی خوبمممم

جیییییییغ 😐💔

خدایا الان خودمو میکشم این راحت میشع😫😫😂

خوب برا من همون عالیه وگرنه اییییین حال تووو ینی بدنیسم نع اینکع بگیییی خوبممممجیییییییغ 😐💔خدایا ا ...

برو گمرووو بیخودددد😐😂

خوبم باز بهترم چیبگممم بخدا خوبم😂

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

2810