2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636187 بازدید | 183767 پست
من تورو از خودتم بهتر میشناسم جبهه حق ب جانب نگیر عزیزممن کل حرفم همین بودسایت تبادل نظره و همیشه قر ...

عزیزم قصد ناراحتی رو ندارم و این که ریپ زدم نمیخواستم  از من دلخوری داشته باشی یا فکری  در مورد من کنی که واقعا اینطور نیست 

به حرفات فکر کردم که جواب شکا رو دادم و نظرم رو واستون ارسال کردم اما همه اینجا من رو میشناسن که من از این نوع دخترا نیستم که برای خودنمایی یا چمیدونم بخوام یه موضوعی رو بزرگ کنم و بهش بال و پر بدم 

قضاوت با خودتون میتونین حرف های بنده رو باور کنید میتونید هم نه  ولی شما جای من نیستید که من چه گذشته ایی دارم 

الآن چه آسیب هایی خوردم همین چند روز پیش…

یه حرفایی بهم زدن رفیق خوبم  که رازامو میدونس و جار زد و چه حرفا که بهم نزد 

🖤🤍https://abzarek.ir/service-p/msg/1975701

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم قصد ناراحتی رو ندارم و این که ریپ زدم نمیخواستم از من دلخوری داشته باشی یا فکری در مورد من ک ...

وای خدا حرفمو اشتباه متوجه شدی دختر

من نگفتم تو دنبال حس ترحمی

گفتم تو قوه فاجعه سازیت فوق العاده قویه

این فاجعه سازی هم ریشش تو افسردگیه

افسردگی بر میگرده ب دوست های ناباب

حالا فهمیدی چ میگم؟

.."ARMY"..(اکانت در ۰۳/۰۴/۰۳ انتقال داده شد).."همون کاربر <ملکه__بنفش>هسم"..
من فکر میکردم وقتی باهاش صحبت کنم حالم خوب میشهولی اوضاع بدتر شد سردردم از موقع صبحم بیشتر شده خودم ...

برو دکتر 

اینقد الکی همه چیو بزرگش نکن 

اگ‌مامانت برات مهمه ی تلاشی بکن 

گوشم از این حرفا پره ، دیگ وقتِ عمله ، تصمیم گیرنده هم خودتی ن کسِ دیگه ای 

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

عه یه بار دیگه اونی شدم پس 😁😂قربون تووو توام موفق باشی ❤️ادبیات کلی قشنگههههه ، اسمت چیه راستییی

بل😂😁

خدانکنه 

اره😁

من ریحانه هستم ریحونم میگن بم حالا هر ژور خودت دوست داری صدام بزن😁❤

لیلی نام دیگر آزادی .......دنیا که شروع شد، زنجیر نداشت ، خدا دنیای بی زنجیر آفرید. آدم بود که زنجیر را ساخت، شیطان هم کمکش کرد. دل ، زنجیر شد، زن زنجیر شد، دنیا پر از زنجیر شد و انسانها همه دیوانه ی زنجیری! خدا دنیا را بی زنجیر می خواست. نام دنیای بی زنجیر اما بهشت است. امتحان آدم اما همینجا بود، دستهای شیطان پر از زنجیر بود. خداگفت: زنجیر هایتان را پاره کنید ، شاید نام زنجیر های شما عشق است! یک نفر زنجیرش را پاره کرد، نامش را مجنون گذاشتند. مجنون اما نه دیوانه بود و نه زنجیری. این نام را شیطان برای او گذاشت. شیطان آدم را در زنجیر می خواست، لیلی مجنون را بی زنجیر می خواست. لیلی می دانست خدا چه می خواهد، لیلی کمک کرد تا مجنون زنجیرش را پاره کند. لیلی زنجیر نبود، لیلی نمی خواست زنجیر باشد. لیلی ماند ، زیرا لیلی نام دیگر ازادی است.
خب من خودم دادمش بهت میرم برات لواشک می خرم😭🧸💕

خوب میگم که پاستیل ندوست

اعع لواشک دوست بده🥹

لیلی نام دیگر آزادی .......دنیا که شروع شد، زنجیر نداشت ، خدا دنیای بی زنجیر آفرید. آدم بود که زنجیر را ساخت، شیطان هم کمکش کرد. دل ، زنجیر شد، زن زنجیر شد، دنیا پر از زنجیر شد و انسانها همه دیوانه ی زنجیری! خدا دنیا را بی زنجیر می خواست. نام دنیای بی زنجیر اما بهشت است. امتحان آدم اما همینجا بود، دستهای شیطان پر از زنجیر بود. خداگفت: زنجیر هایتان را پاره کنید ، شاید نام زنجیر های شما عشق است! یک نفر زنجیرش را پاره کرد، نامش را مجنون گذاشتند. مجنون اما نه دیوانه بود و نه زنجیری. این نام را شیطان برای او گذاشت. شیطان آدم را در زنجیر می خواست، لیلی مجنون را بی زنجیر می خواست. لیلی می دانست خدا چه می خواهد، لیلی کمک کرد تا مجنون زنجیرش را پاره کند. لیلی زنجیر نبود، لیلی نمی خواست زنجیر باشد. لیلی ماند ، زیرا لیلی نام دیگر ازادی است.
برو دکتر اینقد الکی همه چیو بزرگش نکن اگ‌مامانت برات مهمه ی تلاشی بکن گوشم از این حرفا پره ، دیگ وقت ...

میدونی مشکلات هرکس واسه خودش بزرگترینه

بگذریم 

آیدا من با کرم تمام دوباره اومدم ای جی ای و کانتر بازی میکنم دوباره 

ایندفعه تنهایی  

میدونی مشکلات هرکس واسه خودش بزرگترینهبگذریم آیدا من با کرم تمام دوباره اومدم ای جی ای و کانتر بازی ...

مگ من گفتم نمی‌فهمم و مشکلت خیلی کوچیک و پوچه؟ 

اخر سکته میکنی میمیری ، حالا ببین کِی گفتم/

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

جواب ترک تحصیلمو تو میدی زن کوکعلی؟🤣

گردن گیرم مثل دخی خاله نگینم خرابه🐥

هیم دلم برا نگین تنگ شده😂😂

کوکعلی🤣

وای خدا حرفمو اشتباه متوجه شدی دخترمن نگفتم تو دنبال حس ترحمیگفتم تو قوه فاجعه سازیت فوق العاده قویه ...

بله اولش هم بهتون گفتم شاید منظورتون رو اشتباه متوجه شده باشم 

دوست ناباب که تا دلت بخواد دارم زیادن نصفشون از همین سایت تا دلت بخواد هم ازشون ضربه خوردم و دارم میخورم نمیدونم‌چیکار کنم صمیمی ترین رفیقم کسی که از بچگی باهتش بزرگ شدم اونم بهم خیانت کرد اونم بهم ضربه زد اما له خاطر خانواده م نمبتونم ازش جدا شم مادرم نمیذاره به زور میبرتم پیشش نمیدونه چه لاشی هست نمیدونه چه کارا باهام کرده چه حرفا بهم نزده چه کارا نکرده 

از طرفی دیگه به مشاور تراپیست هم نمیتونم اعتماد کنم  

هیلی داغوون 

🖤🤍https://abzarek.ir/service-p/msg/1975701

مگ من گفتم نمی‌فهمم و مشکلت خیلی کوچیک و پوچه؟ اخر سکته میکنی میمیری ، حالا ببین کِی گفتم/

وای نه  اونهمم ترسناک نیستش

فق وقتی یهو خون میپاشه و میفهمم یکی شلیک میکنه وحشت میکنم  

وای 😭😂 ، من حافظه درست و حسابی ندارم)سعی میکنم فراموش نکنم شمارو)

قبونت 🥲نفرمایید....

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!