2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636309 بازدید | 183779 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا این تصمیمو گرفتی

ازمن بدش میاداجازه نمیده توفامیل ازمن کسی تعریف کنه من تاحالابهش بدی تکردم ولی ازمن متنفره چون شوهرم بشدت بمن رسیدگی میکنه وهواموداره خرج زیادمیکنه برام واون بشدت عاشق شوهرمه جوری ک حاضره سرمن تنم نباشه بدگوییمومیکنه میخادب همه ثابت کنه فاطمه زن بدیه الانم کل طایفه شوهرموبرعلیهم بلندکرده و بدبین شدن ازمن خیلی ناراحتم موندم چجوری ثابت کنم من بی تقصیرم ایقدردلم پره میخام گریه کنم ازدست این زن خیرندیده سپردمش بخدا

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

یا آر ام کبیرررر🤣🤣🤣🤣اونی تو خیلی اونی هستی هرچی بگی قبوله 😂😭

😅😅خیلی دختر باحالی هستی پر انرژی

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

اره🤣هر روزم باید مانتو و مقنعه و کوفت و زهرمار بپوشم برم ی مشت ادم سسخلو تحمل کنمبم نمیاد نه؟🧸

وای چ رنگیه حالا مانتوت😂😂😂😂

ن واقعا نمیاد

من آخرین بار 5 سال پیش پوشیدم 

دوسال آخرشم کرونا بود

بِری،آبیِ آسمون سیاه میشه؛🌑 تگ نکنید منو هیچ وقت.. جواب نمیدم✔️

مث اینا ک تازه ازدواج میکنن از این پروفا میزارن بووددد😭🤣🤣🤣

کلی گشتم همینو پیدا کردمممم

گدر بدون

تازه اوایل خز بودنمونه😂

بِری،آبیِ آسمون سیاه میشه؛🌑 تگ نکنید منو هیچ وقت.. جواب نمیدم✔️