2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636163 بازدید | 183760 پست
تو اول باید انتخاب کنی چون من گفتم😒

انتخاب دست من باش من گزینه قهرو و انتخاب میکنم😒

لیلی نام دیگر آزادی .......دنیا که شروع شد، زنجیر نداشت ، خدا دنیای بی زنجیر آفرید. آدم بود که زنجیر را ساخت، شیطان هم کمکش کرد. دل ، زنجیر شد، زن زنجیر شد، دنیا پر از زنجیر شد و انسانها همه دیوانه ی زنجیری! خدا دنیا را بی زنجیر می خواست. نام دنیای بی زنجیر اما بهشت است. امتحان آدم اما همینجا بود، دستهای شیطان پر از زنجیر بود. خداگفت: زنجیر هایتان را پاره کنید ، شاید نام زنجیر های شما عشق است! یک نفر زنجیرش را پاره کرد، نامش را مجنون گذاشتند. مجنون اما نه دیوانه بود و نه زنجیری. این نام را شیطان برای او گذاشت. شیطان آدم را در زنجیر می خواست، لیلی مجنون را بی زنجیر می خواست. لیلی می دانست خدا چه می خواهد، لیلی کمک کرد تا مجنون زنجیرش را پاره کند. لیلی زنجیر نبود، لیلی نمی خواست زنجیر باشد. لیلی ماند ، زیرا لیلی نام دیگر ازادی است.
اخییییییییییییهمون بهتر😒البته بعدش ب توافق رسیدیم اما من ب دل گرفتم😂💔

والا نیست تو سایت میخواست باشع😒😂

جوون😂خوب کرپب

لیلی نام دیگر آزادی .......دنیا که شروع شد، زنجیر نداشت ، خدا دنیای بی زنجیر آفرید. آدم بود که زنجیر را ساخت، شیطان هم کمکش کرد. دل ، زنجیر شد، زن زنجیر شد، دنیا پر از زنجیر شد و انسانها همه دیوانه ی زنجیری! خدا دنیا را بی زنجیر می خواست. نام دنیای بی زنجیر اما بهشت است. امتحان آدم اما همینجا بود، دستهای شیطان پر از زنجیر بود. خداگفت: زنجیر هایتان را پاره کنید ، شاید نام زنجیر های شما عشق است! یک نفر زنجیرش را پاره کرد، نامش را مجنون گذاشتند. مجنون اما نه دیوانه بود و نه زنجیری. این نام را شیطان برای او گذاشت. شیطان آدم را در زنجیر می خواست، لیلی مجنون را بی زنجیر می خواست. لیلی می دانست خدا چه می خواهد، لیلی کمک کرد تا مجنون زنجیرش را پاره کند. لیلی زنجیر نبود، لیلی نمی خواست زنجیر باشد. لیلی ماند ، زیرا لیلی نام دیگر ازادی است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بک متقااابلچَتی؟ چِتی؟ 😂 جرررر😂😂یه بارم به من گفتیگفتم خدایا چتی چیه دیگه😂خوب جوابش چیه. مثلا با ...

متقابل ترررر

دومیی

وای جررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ینی چطوری؟

مثلا میگی خوبم

بهچطوری

خوبم تقریبا

تو روالی خاله؟ 🥲😂

شنیدم میخوای پاستیل نذری بدی😔😂

از همین الان بگم من لواشک میخواماا

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

خوبم تقریباتو روالی خاله؟ 🥲😂شنیدم میخوای پاستیل نذری بدی😔😂از همین الان بگم من لواشک میخواماا

بمانی

تو دیگ چرا ب من میگی خاله دخترجون😂💔

من می خوام پاستیل نذری بدم

لواشکا با ریحونه

بمانیتو دیگ چرا ب من میگی خاله دخترجون😂💔من می خوام پاستیل نذری بدملواشکا با ریحونه

نگم خاله؟ 

خاله من نیستی؟ 🤧🥲

باز همونم خوبه

به هر نفر چند بسته میدی حالا؟ 

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

نگم خاله؟ خاله من نیستی؟ 🤧🥲باز همونم خوبهبه هر نفر چند بسته میدی حالا؟

بابا من ایسگا همسنامو ک ب کوچیکتر از خودشون میگن خاله میگیرم شوما ک بزرگتری ازم اصن🤣

عیب نداره بوگو

یک دانه می دهم

خسیسم خودتانید🤣