2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636106 بازدید | 183759 پست
مننننننننوای شتت😐پررو بی شخصیت😐😐ولش کن محل نده بهش اوسکله

هاا بابا مرتیکه... 

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از صب مث چی دارم تو خونه کار میکنم

میگ شب ساعت2ونیم میرسیم

ایشالله فردا مزاحم میشیم

اییییییییییی خواهرتووو...هیچی خواهرتووو دوس دارم

هوفففففففف

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

از صب مث چی دارم تو خونه کار میکنممیگ شب ساعت2ونیم میرسیمایشالله فردا مزاحم میشیماییییییییییی خواهرت ...

منم امروز برنامم همین بود منتها اونا 10 دقیقه دیگه میرسن😒😂

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

وایی بازم لاقل نکته مثبت اینه یروز دیرتر میبینمشون

من نمیبینم شون من الان مثلا با دوستام رفتم بیرون اصن خونه نیستم 😔😂💜

من نمیبینم شون من الان مثلا با دوستام رفتم بیرون اصن خونه نیستم 😔😂💜

چ خوب

هب

حقیقتا فق واس دیدن محمد/علی/رضا ذوق  درم

بقیشونو نمیخوام ببینم

محمدممم یک و نیم سالشهههه عی خودا

چ خوبهبحقیقتا فق واس دیدن محمد/علی/رضا ذوق درمبقیشونو نمیخوام ببینممحمدممم یک و نیم سالشهههه عی خود ...

اهوم این خوبه

ای جونم چیکارتن؟ 

من با بچه زیاد حال نمیکنم..))) 🥲

اصن اعصابشو ندارمم 

اهوم این خوبهای جونم چیکارتن؟ من با بچه زیاد حال نمیکنم..))) 🥲اصن اعصابشو ندارمم

پسرداییامن:>

مرمد موفرفری منو ندیدی اخه 

چش سبز مو طلایی🥲

شوور اتناس🥲

چرااااااا😐😂

دعو نشد

ولی داشتیم حرف میزدیم بد یکی در میون میومد  میگفت

فلان رنگ باری موهات خیلی بهت میاد

چرا رنگ نزدی

رنگ موهای خودت قشنگه برو همین رنگو بزار موهات قشنگ شه

و فلان

و بسان

دیگه حرصم درومد گفتم نه همینجوری موهامو دوست دارم فکوس کردی رو موهاما  

دیگه به صلح ختم شد خداروشکر

لیلی نام دیگر آزادی .......دنیا که شروع شد، زنجیر نداشت ، خدا دنیای بی زنجیر آفرید. آدم بود که زنجیر را ساخت، شیطان هم کمکش کرد. دل ، زنجیر شد، زن زنجیر شد، دنیا پر از زنجیر شد و انسانها همه دیوانه ی زنجیری! خدا دنیا را بی زنجیر می خواست. نام دنیای بی زنجیر اما بهشت است. امتحان آدم اما همینجا بود، دستهای شیطان پر از زنجیر بود. خداگفت: زنجیر هایتان را پاره کنید ، شاید نام زنجیر های شما عشق است! یک نفر زنجیرش را پاره کرد، نامش را مجنون گذاشتند. مجنون اما نه دیوانه بود و نه زنجیری. این نام را شیطان برای او گذاشت. شیطان آدم را در زنجیر می خواست، لیلی مجنون را بی زنجیر می خواست. لیلی می دانست خدا چه می خواهد، لیلی کمک کرد تا مجنون زنجیرش را پاره کند. لیلی زنجیر نبود، لیلی نمی خواست زنجیر باشد. لیلی ماند ، زیرا لیلی نام دیگر ازادی است.
بکنه نگفت چیزیاخه ویدیو کالم گرف نبودی ک

عا/:

اون موقع رفتم دشویی حتما

گیر دادیا     

لیلی نام دیگر آزادی .......دنیا که شروع شد، زنجیر نداشت ، خدا دنیای بی زنجیر آفرید. آدم بود که زنجیر را ساخت، شیطان هم کمکش کرد. دل ، زنجیر شد، زن زنجیر شد، دنیا پر از زنجیر شد و انسانها همه دیوانه ی زنجیری! خدا دنیا را بی زنجیر می خواست. نام دنیای بی زنجیر اما بهشت است. امتحان آدم اما همینجا بود، دستهای شیطان پر از زنجیر بود. خداگفت: زنجیر هایتان را پاره کنید ، شاید نام زنجیر های شما عشق است! یک نفر زنجیرش را پاره کرد، نامش را مجنون گذاشتند. مجنون اما نه دیوانه بود و نه زنجیری. این نام را شیطان برای او گذاشت. شیطان آدم را در زنجیر می خواست، لیلی مجنون را بی زنجیر می خواست. لیلی می دانست خدا چه می خواهد، لیلی کمک کرد تا مجنون زنجیرش را پاره کند. لیلی زنجیر نبود، لیلی نمی خواست زنجیر باشد. لیلی ماند ، زیرا لیلی نام دیگر ازادی است.