2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636163 بازدید | 183760 پست
خوبه 🤏🏾 اره واقعا نباید انتظار داشت نه اتفاقا اینقد چیز دیدم ک تا ی چیزی میشه ب جز این گزینه های د ...

این روزا اکثرا شکست عشقی میخورن

ولی من واقعا حس میکنم سنم کمه برای تجربه اینیکی

میخوام به کارام برسم و آینده ام رو تثبیت کنم

بحث این نیست که خوشم میاد یا نه...

کلا نمیخوام درگیرش بشم

بنظرم نمی ارزه به وقتی که از دست میدم

این سن یه فرصت طلایی برای کسب افتخاراتیه که همیشه آرزوشو داشتم

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   ✯ღ☆☆꧁༒☬𝓘 𝓪𝓶 𝓷𝓸𝓽☬༒꧂☆☆ღ✯ـ  ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرار نیس سیاهش کنی، قراره این دفه خواسته ها و اولویت های خودت هم در نظر بگیری.. متعادل باش " ن ب این ...

سیاه کردنش، درواقع اون چیزیه که وجدانم میگه

وگرنه منطقم باهام موافقه و مثل وجدانم شلوغش نمیکنه

منم حق دارم به خودم اهمیت بدم

هیوای چ تفاهمی🥺 آخ من دورت بگردممم، منم دلم تنگ شده بود، دیشب نبودی، امروزم نبودی.. بچه ها گفتن ک ک ...

وای آره 

چند روز کلا گیرم 

چرا دت دت انقدر کم رفته جلو🥲💔

قربونت برم مرسی بخدا دارم میمیرم به زور سرپام😂

♡...We shine together
نمی‌دونم 🤧😂 ن ریکلسم 😌😂

👌🏼😂❤❤❤

خوبه😁

لیلی نام دیگر آزادی .......دنیا که شروع شد، زنجیر نداشت ، خدا دنیای بی زنجیر آفرید. آدم بود که زنجیر را ساخت، شیطان هم کمکش کرد. دل ، زنجیر شد، زن زنجیر شد، دنیا پر از زنجیر شد و انسانها همه دیوانه ی زنجیری! خدا دنیا را بی زنجیر می خواست. نام دنیای بی زنجیر اما بهشت است. امتحان آدم اما همینجا بود، دستهای شیطان پر از زنجیر بود. خداگفت: زنجیر هایتان را پاره کنید ، شاید نام زنجیر های شما عشق است! یک نفر زنجیرش را پاره کرد، نامش را مجنون گذاشتند. مجنون اما نه دیوانه بود و نه زنجیری. این نام را شیطان برای او گذاشت. شیطان آدم را در زنجیر می خواست، لیلی مجنون را بی زنجیر می خواست. لیلی می دانست خدا چه می خواهد، لیلی کمک کرد تا مجنون زنجیرش را پاره کند. لیلی زنجیر نبود، لیلی نمی خواست زنجیر باشد. لیلی ماند ، زیرا لیلی نام دیگر ازادی است.
این روزا اکثرا شکست عشقی میخورنولی من واقعا حس میکنم سنم کمه برای تجربه اینیکیمیخوام به کارام برسم و ...

اره درسته 

چند سالته؟؟ 

اره خب واقعا درگیر این مسائل نشو ک زندگیت ب فنا می‌ره 

افرین، موفق باشی🥲💜

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

شتتت ریدممممریکلسم= ریلکسم😐💔سس دست منم ن تووو😭😂🤣

نهههههه بلم

نمیدونی من با این سست دستی چه سوتی هایی دارن😂😶

لیلی نام دیگر آزادی .......دنیا که شروع شد، زنجیر نداشت ، خدا دنیای بی زنجیر آفرید. آدم بود که زنجیر را ساخت، شیطان هم کمکش کرد. دل ، زنجیر شد، زن زنجیر شد، دنیا پر از زنجیر شد و انسانها همه دیوانه ی زنجیری! خدا دنیا را بی زنجیر می خواست. نام دنیای بی زنجیر اما بهشت است. امتحان آدم اما همینجا بود، دستهای شیطان پر از زنجیر بود. خداگفت: زنجیر هایتان را پاره کنید ، شاید نام زنجیر های شما عشق است! یک نفر زنجیرش را پاره کرد، نامش را مجنون گذاشتند. مجنون اما نه دیوانه بود و نه زنجیری. این نام را شیطان برای او گذاشت. شیطان آدم را در زنجیر می خواست، لیلی مجنون را بی زنجیر می خواست. لیلی می دانست خدا چه می خواهد، لیلی کمک کرد تا مجنون زنجیرش را پاره کند. لیلی زنجیر نبود، لیلی نمی خواست زنجیر باشد. لیلی ماند ، زیرا لیلی نام دیگر ازادی است.
سیاه کردنش، درواقع اون چیزیه که وجدانم میگهوگرنه منطقم باهام موافقه و مثل وجدانم شلوغش نمیکنهمنم حق ...

نمیدونمم هرجور ک خودت حس آرامش بهتری داری طبیعتا کار درست همونه..

اره نباید نسبت ب خودت بی توجه باشی 

اره درسته چند سالته؟؟ اره خب واقعا درگیر این مسائل نشو ک زندگیت ب فنا می‌ره افرین، موفق باشی🥲💜

یه چند وقت دیگه 20 ساله میشم

متولد 83

وای آره چند روز کلا گیرم چرا دت دت انقدر کم رفته جلو🥲💔قربونت برم مرسی بخدا دارم میمیرم به زور سرپا ...

🥺🥲

امیدوارم حل بشه هرچی که هست 

والا منم زیاد نیستم🙃 

الهی یکم استراحت بکن🥺