2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 637736 بازدید | 184221 پست
منم همینمو خیلی وقتا کنار رفتم سر همین موضوع

درست شدنی نیست واقعا یعنی انگار هر چی سعی کنی نباشه بیشتر هست نه برا همه یه سری آدم که برات مهمن و آیت اونا رو آزار میده و تو رو هم عنده دلیلی که تو واقعیت دوست زیادی ندارم همین موضوعه 

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭

هیچ ربطی نداره من که ب کسی متعهد نیستم قبلنم گفتم

اوکی بسه

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو ام اگر مامانت بچت بودی بعد میومدی میدیدی مامان جدید داره داره شیر میخوره بعید میدونم واکنش خوبی م ...

یاسی من عذر میخوام 

رفاقتتونو خراب نکنید ما هم دیگه کاری بهش نداریم

♡...We shine together
منو میگی؟؟ شوخی بود فقد ، من ب سنی نرسیدم ک بچه داشته باشم، با کسی هم دیگ ارتباط ندارم . لطفاً باهاش ...

قهر نیستم وای میدونم بچها شماها خیلی مهربونینننننن🥲🥲🥲💙💙💙

از سوالم در نرو😂

در نرفتم جدی میگم 😂💔

دو دیقه واستین برم پاک کنم واقنی تعلیقم نکنن😂