باورم نمیشه اینو من نوشتم😂😂😭
واقعا الان فکر میکنید این منبعتون معتربره؟
درست کردن این چیزا خیلی راحته..همون طور که درباره خیلی از حقیقت های دنیا شبهه درست میشه
مشکل شما اینه که تاحالا حتی یه بار هم درباره خود بی تی اس اطلاعات نداشتین
من خودم قبل اینکه ارمی بشم خیلی از این خبر ها و میخوندم شاید بیشتر از شما
ولی وقتی معنی اولین اهنگشونو دیدم واقعا انرژی مثبتی گرفتم کاملا با چیزی که میگفتن متفاوت بود اینکه معانی اهنگاشون فلانه بسانه
بار ها شده فیلم های شکر گذاریشونو دیدم... که قبلا درباره شیطان پرستیشون شنیده بودم و باور داشتم در صورتی که هیچ کدوم از منابعشون واقعی نبود یه سری عکس از موزیک ویدیو بیرون میاوردن که دلیل بر شیطان پرستی و این اراجیف میکردن..در صورتی که هر کدوم از این حرکات در فرهنگ کره یه نمادی داشت
تا قبل اینکه تو سایت بیام این عقیده و داشتم که طرفدارای بی تی اس پایین 14 سالن و تو این سایت کلی ادم دیدم که با سن بالاشون طرفدار بودن
تا قبل اینکه این گروهو بشناسم فکر میکردم فقط برای در امدشون و نمیدونم پوله این ادا ها و در میارن
ولی وقتی منابع معتبر و دنبال کردم واقعا تعجب کردم از اینکه
2 میلیون دلار به جنگ زدگان یمن کمک کردن
500 میلیون برای مقابله با خشونت با کودکان اهدا کردن
1 میلیون دلار برای سیااه پوستان و حمایت ازشون
88 دلار به دانش اموزان کم در امد
هزاران کودک و تحت حمایت خودشون قرار دادن
من منبعم یه کانال تو روبیکاا نیست خود کمپانی بیگ هیت در پست اینیستا گرامش منتشر کرده متاسفانه الان ندارم اسنشتا وگرنه لینکشو میذاشتم براتون
میتونید برید پستشونو بینید و کامنت های حمایت شدگان
جالبه بی تی اس یه فیلم داره که از خانمای با حجاب تعریف کرده و اینا
ت همون فیلمشون یکی از اعضا دستشو یذاره رو چشمشو یه شکلی و نشون میده که نماد سلیطه معرفیش میکنن در حالی که با دستش به زبان کره کلمه
دوستتان دارم و درست کرده
متاسفانه یکسری مردم ایدئولوژی زده اصل کاری فیلم که احترام به بانوان با حجاب بوده و کنار میذارن یه شایعه درست میکنن
فیلمش تو یوتیوب هست
فیلم همین که نشون میده بی تی اس سلیطه هست و...
میتونید ببینید کلمه دوستت دارم به کره هم از گوگل ترجمه بگیرید و با شکلی که اعضا درست میکنن مقایسه کنید
ببخشید که زیاد شد ولی خواستم بگم هزار مورد از این اطلاعات و ددارم که میتونم با دلیل بهتون ثابت کنم
اطرافیانم که یه زمانی مخالف ارمی شدنم بودن همین طرز فکر و همین گروه ها و دنبال میکردن
ولی بعد ها با خوندن این مطالب و قسمتی از حقیقت ها که باور پذیر تر از یه سری عکس و فیلم نمیدونم از کجا در اومده بود
این عقیده ایدئولوژی زدشونو کنار گذاشتن...
لطفاا خواهشا فکر نکنید طرفی که دارید باهاش صحبت
ارمی که مقابلتونه داره گمراه میشه بدبخت میشه بیچارست
هیچی نمیفهمه و داره از دست میره از اینجور مسائل
فکر نکنید که طرف مقابل نمیفهمه و فقط شمایید که درست میگید
حتی اگه از چیزی خوششتون نمیاد لطفا به سلیقه شخص مقابلتون احترام بزارید