2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636376 بازدید | 183790 پست
جونممم؟؟؟

هیچی حوصلم سر رفته... ☹️😂

عاقا منو تگ کنید من اع  تگ کردن خوشمم میاد.. 

تو هم که خبری نمیگیری بی معرفت😒🔪

قبلا بهتر بودی... 💔

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی حوصلم سر رفته... ☹️😂عاقا منو تگ کنید من اع تگ کردن خوشمم میاد.. تو هم که خبری نمیگیری بی معرف ...

هیواییی 

عزیزممم من نبودم امروز زیاد😔 

من عوض نمیشم، پس یا حالم خوب نبوده یا اینکه نبودم، و گرنه اینجوری نیستم🥲 

بگو ببینم خوبی؟؟؟

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

هیواییی عزیزممم من نبودم امروز زیاد😔 من عوض نمیشم، پس یا حالم خوب نبوده یا اینکه نبودم، و گرنه اینج ...

هوم میدونم.. :) 

خوب که نه زیاد باز اون حس تنهاییه و محبوب نبودن اومده سراغم.... 

تو چطوری؟ 

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

چه عالیهوم همینطوره ۷ تاشون باهم شاهکارن ان)))بیو میدی؟

صبا هستم ۲۲ سالمه .ب سنم شاید نخوره ولی ی دورانی طرفدارشون بودم سرسخت.از ۱۷ سالگی تا ۱۹ خیلی درگیر بودم .دیگه رفتم دانشگاه سلایقمم بیشتر شدن رفتم سمت هیپهاپ و رپ و اینا ولی کی پاپ دو هم دوس دارم بعضی وقتا رپ هاشونو گوش میدم .واقعا شوگا معرکس .فیلیکس و چانگبین هم همینطور .😍کلا رپ امریکایی ایتالیایی کره ای المانی همع زبونه گوش میدم

کاربری در دست دونفر می باشد .به دلیل کمبود شماره و 6بار تعلیق .دودختر خاله 16و23ساله .بیشتر دردست23ساله است.دینگ دینگ دنگ
چرا چیزی شده ؟؟ این حسا الکی نمیاد سراغ آدم خوبممم

آره چیزی که شده... 

ولی نمیتونم بگم... :) 

خداروشکر... 

همیشه خوب باشی

چش🥺😂 شیواااا ، این ینی چی؟؟ ترجمش و میدونم ولی مفهومش و نمی‌فهمم 😐💔 If it's meant to be it'll be

فکر کنم منظورش اینه هرچی قراره اتفاق بیفته همون میشه 

یا مثلا هرچی سرنوشتِ همون میشه 

برداشت من اینه

♡...We shine together
صبا هستم ۲۲ سالمه .ب سنم شاید نخوره ولی ی دورانی طرفدارشون بودم سرسخت.از ۱۷ سالگی تا ۱۹ خیلی درگیر ب ...

خوشوقتم 

من آدما رو با سنشون قضاوت نمیکنم موسیقی محدودیت سنی نداره 

چه خوب واقعا))))

آره واقعا دوست داشتنی ان 

اصولا آدمایی که رپ بیشتر گوش میدن بیشتر به خودشون کمک میکنن واسه پختن عقایدشون

منم عاشق سبک هیپ هاپم

♡...We shine together