2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635479 بازدید | 183569 پست
گاهی تجربه ها وحشتناکن در عین حال خوب ولی الان میگم خاک برسرم که گذاشتم یک اتفاق دوبار برام اتفاق بی ...

میفهمممم، منم سرزنش کردم خودم و سر این مسئله ولی با این جمله ک ممکن بود بعدش بگم کاش اینکارو میکردم خودم و قانع میکنم .. 

فدای شما 😎 

همه برای اولین بار و چندمین بار از خوده واقعی بودن ضرر میکنن، ولی وقتی یاد بگیری ک چجوری از خوده واقعیت استفاده کنی این ضربه ها ب حداکثر میرسن 

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥺🌠من همیشه استرس از دست دادن بقیه رو دارم و یا اولویت کسی که اولویتته نباشی ... برعکس چیزی که نشون ...

چرا منم همینم...؟ 😐😔😂

اوفففف

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

میفهمممم، منم سرزنش کردم خودم و سر این مسئله ولی با این جمله ک ممکن بود بعدش بگم کاش اینکارو میکردم ...

دقیقا الان چندروزه تو همین حالم که خاک برسرت تقصیر خودت بود هرچی ضربه میبینی تقصیر خودته 

اما هیچکس خوده واقعیمو دوست نداره ایدا..... 

اون ظاهری که نشون میدمو بیشتر دوست دارن 

🥺🌠من همیشه استرس از دست دادن بقیه رو دارم و یا اولویت کسی که اولویتته نباشی ... برعکس چیزی که نشون ...

شاید باورت نشه ولی منم ب شدت از این مسئله رنج میبرم .. 

اما این درستش نیس، نباید خودمون و وابسته ب وجود ی نفر کنیم ک نبودش باعث این همه رنجش بشه 

جون ک😎😂 فک کنم تا حدی فهمیدم مسئله چیه .. شاید هم اشتبا کنم ولی خب ..

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

وای اکلیلی شودممم😭💜من نمیدونم مراجعه کنی ب صفحات قبل می فهمیتوعم مهمی برام و نگرانتم؛ از اون غلطا ...

ایجان

خب باشه هر دوش هسی😂😔

من همون چندبار که رفتم بسم بود قول دادمو زیرشم نمیزنم

♡...We shine together
2810