2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636111 بازدید | 183759 پست
حست و بهم منتقل کردی، انرژی ک بهم منتقل شد خیلی ضعیف بود بر خلاف دفه های قبل .. نقش بازی کردن همیشه ...

چقدر بد دارم تموم میشم که همه دارن میفهمن چی شدم

دوست نداشتم اینطوری بشه

قبول کردن بقیه برام اهمیتی نداره...

♡...We shine together
چقدر بد دارم تموم میشم که همه دارن میفهمن چی شدمدوست نداشتم اینطوری بشهقبول کردن بقیه برام اهمیتی ند ...

داری تموم نمیشی، این شروعشِ، مگ من جز همَم؟؟ دستتون درد نکنه 

پس بی تظاهر باش و بهتر از قبل، ی مدت کوتاه شاید اینجوری باشی، ولی تو تو این وضعیت نمیمونی، هرگز!

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داری تموم نمیشی، این شروعشِ، مگ من جز همَم؟؟ دستتون درد نکنه پس بی تظاهر باش و بهتر از قبل، ی مدت کو ...

امید این روزا یه چیز لوکسه یه ذره دست نیافتنی شده...

نه آیدا تو جز همه نیستی 

ولی من آدمی نیستم که درونم مشخص باشه هیچکس نتونسته بفهمه واقعا چه دردمه 

حتی مامانم که اونم این روزا همش میگه یه دفعه چی شدی؟ چرا حالت خوب نیس؟ نمیدونه من یه ذره تو نقشی که فرو رفتم ضعیف  شدم...

♡...We shine together
امید این روزا یه چیز لوکسه یه ذره دست نیافتنی شده...نه آیدا تو جز همه نیستی ولی من آدمی نیستم که درو ...

چی رو تو این دنیا دوس داری؟ 

به اونا فکر کن.. به رویاهات به آرزوهات

شکست عادیه مهم اینه جا نزنی

یه مدت ریکاوری باش.. 

گریه کن... غمگین باش.. ساکت باش.. 

ولی قبلش پر قدرت تر شروع کن

باشه؟ 🥺❤️‍🩹

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

چی رو تو این دنیا دوس داری؟ به اونا فکر کن.. به رویاهات به آرزوهاتشکست عادیه مهم اینه جا نزنییه مدت ...

بعدش*

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

امید این روزا یه چیز لوکسه یه ذره دست نیافتنی شده...نه آیدا تو جز همه نیستی ولی من آدمی نیستم که درو ...

خودت نخواستی ک کسی بفهمه، اما فک میکنم الان میخای ک بفهمن، نمیدونم شایدم خسته شدی از حمل کردن این نقاب .. 

آدما بعضی وقتا کم میارن و این طبیعیه..

چی رو تو این دنیا دوس داری؟ به اونا فکر کن.. به رویاهات به آرزوهاتشکست عادیه مهم اینه جا نزنییه مدت ...

قبلا خیلی چیزا رو دوست داشتم و فقط مسئله دوست داشتن نبود می خواستم به هر قیمتی به دستشون بیارم

ولی میدونی چیه ؟

الان دیگه زیادی برام بی اهمیت شدن 

فکر کردن بهشون حالمو بد میکنه 

منِ لنتی حتی نمیتونم گریه کنم‌‌...

♡...We shine together
نمیخوام بفهمن فقط خستم...

خب خستگی نشونه کم اوردنه، کن آوردن نشونه اینه ک دیگ حمل کردن این نقاب برات سخته ، وقتی حمل کردنش سخت میشه نشونه اینه که میخای ب یکی بگی و بفهمه ک چی میگی و از ته دلش درکت کنه .. (شاید  خط اخر و اشتبا کنم، نمیدونم)

خب خستگی نشونه کم اوردنه، کن آوردن نشونه اینه ک دیگ حمل کردن این نقاب برات سخته ، وقتی حمل کردنش سخت ...

خودمم نمیدونم

یه تیکه از آهنگ فیک لاو میگه دارم به آینه میگم تو دیگه کدوم خری هستی؟

من الان تو همچین حالتی ام

♡...We shine together