2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635744 بازدید | 183682 پست
پس بزار درخواستشونو بقبولم

ارههه😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدانکنه قشنگماره تگشون کردمنمیدونم ارمین یا ن ولی جای دیگه ای نبود😂@devil1516 ایشون اناس متولد87&g ...

@fake_love    

خوشبختم شیواجون🤝

و زمانی که همه عاشق خنده هایش می‌شوند او برای کسی صبر میکند که عاشق زخم هایش شود 💚🌱
خدانکنه قشنگماره تگشون کردمنمیدونم ارمین یا ن ولی جای دیگه ای نبود😂@devil1516 ایشون اناس متولد87&g ...

حوصله آشنایی با آدمای جدیدو ندارم ولی خب خوشوقتم...

اوکیه ولی آرمی ها اینجا باشن بهتره)

بازم سن منو یادت رف بچه

♡...We shine together
جووندلم هنرمند)))اره یادمه یبار نی نی یار میگفت شانسش کلا شیفتش اینطوریه😂😂

🥲🩷

اره شلوغه سرش😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
وای انقد مرد بم درخواس دادن رد دادمحیف شد کککک

رد نکن ایندفعه😂😂

حوصله آشنایی با آدمای جدیدو ندارم ولی خب خوشوقتم...اوکیه ولی آرمی ها اینجا باشن بهتره)بازم سن منو یا ...

مگههه کلاس دهمو تموم نکردی یازدهم

1اذر86

یادمهههههه

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

بلههههه من سوگولیشممم😂😂هرموقعم باتون قهرکردم با اکانتاتون خدافظی کنید😂من کلا قدرت بیفته دسم همه ب ...

دلت میاد اصلا ؟🥲😂

و زمانی که همه عاشق خنده هایش می‌شوند او برای کسی صبر میکند که عاشق زخم هایش شود 💚🌱