2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636087 بازدید | 183757 پست
یا خدا 😂✌️ اوم عالیه  خوشحال شدم باهات حرف زدم  هر وقت خواستی میتونی بیای :)

همچنین عزیزم❤

حتما میام

Tu m’as dit “J’ai rendez-vousDans un sous-sol avec des fousQui vivent la guitare à la mainDu soir au matin”Alors je t’ai accompagnéeOn a chanté, on a danséEt l’on n’a même pas penséÀ s’embrasser…

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شبت ناب :) خوبه  اینجا گودبای پارتیه یونگی یه 😂✌️💜

نشی💋

😂😂😂

Tu m’as dit “J’ai rendez-vousDans un sous-sol avec des fousQui vivent la guitare à la mainDu soir au matin”Alors je t’ai accompagnéeOn a chanté, on a danséEt l’on n’a même pas penséÀ s’embrasser…
:(💜 آره تفاوتش با گودبای پارتیه جعفر اینه ک دختر پسر قاطی نی 😂🚶‍♀️

از کجا معلوم شاید باشه

نع با نی  ما بجز اعضا اینجا پسر نداریم 😂😐

خوبه پس😂

مننن نیستمممم؟ 😂 بزنم بشت؟  قبول دارم کم میام سایتا 😂 ولی خوب تو رو نمیابم تو کجاییییی عررر ...

نیستیییی خوووو

چخبر بیبی خوبی

وقت نمیکنم بیام بخدا😂

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
@silent_account   نیستییی؟ دلم برات تنگ شده یه بار من هستم تو نیستی دینیم کنسللل شده بیکارم ...

تو قلبتم😌🤌🏽

😂😂عه دفه پیشم زبان داشتی ک تو سایت ول بودیم😂

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!