2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636086 بازدید | 183757 پست
یکی اونشب تو تاپیکت بود اونموقع ک اومدم  میخاسم از وسط نصفش کنم ک ترکید😐 بعد با عمو_هسدم اوم ...

آره 🤔😯 از کجا میدونی 

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم.  شما حرف بعدیتون هم صحیح هست  ادب مرد به ز دولت اوست  لطفا منو جایی تگ نکنید.     دیگه نمیگم از اینجا برو نمیگمم بمون ، وقتی نبودن و بودن تو نمیکنه فرق ، وقتی چشای تو منو تو خودش نمیکنه غرق ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون تو تاپیکت گفتی تعلیق شی ایدیتو عمو میزاری

آره آره ، چه حافظه ای داری 😂

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم.  شما حرف بعدیتون هم صحیح هست  ادب مرد به ز دولت اوست  لطفا منو جایی تگ نکنید.     دیگه نمیگم از اینجا برو نمیگمم بمون ، وقتی نبودن و بودن تو نمیکنه فرق ، وقتی چشای تو منو تو خودش نمیکنه غرق ...
چون باهات بحث کردم با هرکی بحث کنم حرفاش یادم میمونه😐😂

یادم نمیاد ولی شما با چند تا از دوستاتون پریده بودین به من اینقدر اعلان زیاد میومد کلا نفهمیدم چی شد

دقیقاً معتاد شدیم ما دو تا  تا گند نزنیم تو درساااا هم ول کن نیستیم😐🤣🤣🤣

😂جدیدا دارم کمتر گند میزنم تو دریا

الان شنبه تر میزنم تو زبان

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
@ریحون_هسدم_ریکوک     @army_parandam     @kim_jisoo     کجا ...

همانا بازگشت همه به سوی اوست

انا لله و انا الیه راجعون

مرحومه کاربر عزیز سایت یاسی به رحمت نی نی سایت رفت

و عجلش فرا رسید گرچه مرگ کاربریش به صورت خود کشی بود(لغو زدن)😔عزیزکم درد زیادی از اعتیاد به سایت کشیده بود

وی توسط نی نی یار ۵ دار فانی و وداع گفت

شام غریبان امشب نثار روح کاربر گرام قدرمون تاپیک دت دت آی لایک دت در خدمتیم

آمار بدین به اندازه سفارش بدیم

(لطفا تاپبک(ماشین)قرمز پراید برای هر کی هست جا به جا کنه)

هر کی دعا نکنه برنرده کاربریش غذا و حلالش نمیکنم  

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
یادم نمیاد ولی شما با چند تا از دوستاتون پریده بودین به من اینقدر اعلان زیاد میومد کلا نفهمیدم چی شد

ی بار اومدی تو تاپیکمون ی چیزی گفتی(یادم نیس چی‌گفتی)ی بارم ک تاپیک زدی 😐

از بس بهمون هیت میدن و توهین میکنن منتظریم یکی ی چیزی درمورد آرمی و بی تی اس بگه

الان تو همون تاپیکت دیدی ک چقد هیت دادن

با همین هیت دادنای مردم چند وقت پیش یکی از خاننده ها خودکشی کرد ی جوون ۲۵ ساله!

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
ی بار اومدی تو تاپیکمون ی چیزی گفتی(یادم نیس چی‌گفتی)ی بارم ک تاپیک زدی 😐 از بس بهمون هیت میدن و ت ...

همون مونبین؟ خب اونموقع اشتباه کردم الان نظرم اینه به من ربطی نداره کی‌ طرفدار کیه ، سنم بالاتر رفته آگاه تر شدم😅

همون مونبین؟ خب اونموقع اشتباه کردم الان نظرم اینه به من ربطی نداره کی‌ طرفدار کیه ، سنم بالاتر رفته ...

اره بچم

خب خوبه بعضیا سنشون میرع بالا عوضی تر میشن

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
اره بچم خب خوبه بعضیا سنشون میرع بالا عوضی تر میشن

ولی شما هم بزرگتر بشین و باز آرمی بمونین اونموقع فن واقعی هستین چون اکثر به سن ۲۰ که میرسن دیگه آرمی نمیمونن