2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 709554 بازدید | 204478 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ههههه

گریه کردن (

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
زهرمار خودتو لوس نکن😒🩴

گریه الکی بود 

گرفتنت 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
اشک تمساح نریز واسه من  من سنگ دل تر از این حرفام  فرار کردن

من گرفتمت 

کوبیدن ی مشت تو صورت مبارکت 

ارع کاملا معلومع از مرجی زهن پاک تر ندیدم💔😐😐😐🤣🤣 متوجع نشدم چرا بدتون میاد!😐🤣

منظورم صِدق و صُدق حرفمه😂

میگم مرجی منحرف نیست

من و کوکی هم از شیرموز بدم میاد

جمله دوم که معلومه غلطه و دروغ

پس جمله اولمم خم غلط میشه😑😂

https://daigo.ir/secret/1839468111  چالش)  اگر با دیگرانش بود میلی.....چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟

گرفتن گلوت و خفه کردنت

با پا زدن لای پات 

با خواهرر من چی کار داری؟  -گرفتن یقت و چسبوندت به دیوار    

بتمرگ سر جات ریحونا