2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 709573 بازدید | 204480 پست
میگم تو بودی تو این تاپیک که عکس لخت با الت شوهرشو گذاشته بود؟؟؟

بسملا😂😂😂 

نه باو یا خدا 

من همش 17 سالمهههه😐😂

•من یه قوی سیاه رنگم که از ترس گوشه گیر شدن،از شب به روز فرار میکنه زیر طلوع آفتاب می ایسته و مشغول خود نمایی میشه... اما همین که آفتاب ذره ای بالاتر میاد،از ترس نمایان شدنش،دوباره به دریاچه ای پناه میبره که توی تاریکی ها ساخته شده~🫂💔
شب بخیر منم برم بایی🫂

بای

•من یه قوی سیاه رنگم که از ترس گوشه گیر شدن،از شب به روز فرار میکنه زیر طلوع آفتاب می ایسته و مشغول خود نمایی میشه... اما همین که آفتاب ذره ای بالاتر میاد،از ترس نمایان شدنش،دوباره به دریاچه ای پناه میبره که توی تاریکی ها ساخته شده~🫂💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم برم دیگههه  خیلی خوش گذشتتت شبتون بخیررر💛💫

خعلی 

بای

بسملا😂😂😂  نه باو یا خدا  من همش 17 سالمهههه😐😂

ی زن احمق عکس لختشو گذاشت نمیگه مرد یا دختر نوحون تو این سایت

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜 شاد باش و بخند :) بزار بفهمن قوی تراز دیروزی ⁦( ◜‿◝ )♡⁩  هرچی طوفان زندگیت بزرگتر باشه رنگین کمون بعدش قشنگ تره☁️🌈  چرا عاشق خدا نباشم ؟! وقتی که گفت تو ستاره خلقت منی 💛🌟✨ زندگی مثل بادکنک میمونه اگه رهاش نکنی هیچوقت نمیفهمی تا کجا میتونه اوج بگیره 🤍💚🍃 اگه رفتی سراغ آرزوهات 💫 و شکست خوردی ، اگه قلبت شکست ، اگه کم اوردی ، اگه اگه اگه هزارتا اگه دیگه هیچوقت نامید نشو مطمئن باش تومیتونی انجامش بدی چون پشت تمام ارزهات خدا ایستاده ☁️💙 وخدایی که دراین نزدیکی ایست وخدایی که به شدت کافیست 💜🌼 « آمیدوارم لحظات خوبی کنار شما مهربونا داشته باشم به دنیای رنگی رنگی 🌈 من خوش اومدید »  ( لطفا همو دوست داشته باشیم تا دنیا جای قشنگ تری بشه)⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩ دی ماهی ام 🥶🌨️⛄
ی زن احمق عکس لختشو گذاشت نمیگه مرد یا دختر نوحون تو این سایت

واقعاً ک

از ی ماه پیش بودم ک تو تاپیک :/

😐😐

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
گودرتمند  بودنتون دوص دارم    

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین