2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 709560 بازدید | 204478 پست
چرااا شبیه دوست منی 😁🤍 😂😂💔 تو پسرا جدیدا دارم مث جین میشم

😂اقا اینطوره شبیه دختر خالمم هستی

کراش زدن رو پروف این کاربر پیگرد قانون دارد... اینجانب بچه مثبت😎😂 عکس پروفمم کوک😍❤️😁اسمم ریحون  بعضی دوستام بهم سوجین هم میگن به دلیل شباهت اسمم به سوکجین به اینجانب لقب خواهر نداشته جین رو دادن😔😂😎 برام صلوات میفرستید؟ مشکلات زندگی مثل دستمال کاغذیه یکی رو برداری اون یکی میزنه بیرون... فکر کنم مشکلات روم کراش زدن.... مثل ماه از میشوم و یاد میگیرم حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم.... خب خب بسه یه کم از خودم بگم 😁 «مثلا تا الان داشتم از خواجه حافظ شیرازی حرف میزدم😂» دختری پر امیدم..... مشکل دارم مثل همه... مثل همه ناراحت میشم  ... کسی حمایتم نمیکنه......خلاصه زندگی باهام یاری نمیکنه... ولی امیدوارم....  امید مثل کلید خوشبختیه بالاخره که به در بسته میرسیم..... در کوچه پس کوچه های زندگی نوای امیدیست که مرا میخواند.... اعع مثل اینکه نوای امید منو میخونه برم ببینم چی کار داره 😂😂😁   ✓✓ﻣﻦ ﻧﮕﻮﯾﻢ ﮐﻪ ﻣﺮﺍ ﺍﺯﻗﻔﺲ ﺍﺯﺍﺩ ﮐﻨﯿﺪ..... ﻓﻘﻂ ﻗﻔﺲ ﺭﺍ ﻣﺠﻬﺰ ﺑﻪ ﻭﺍﯼ ﻓﺎﯼ ﮐﻨﯿﺪ !! 😂✓✓

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلامات سلامات من غير أسبااااب 

دخلت القلب كسرت الباب 

مش بستئذان و أقدت كمان 

و في ثانية بقيت أغلي الأحباااب 

عنك مش لاقيه كلااااام 

ولا صحية ولا حتي نبناااااام 

ده خيال ولا في الأحلاااااام 

أنا عايشةةةةة أحلي أياااام 

يا سلام يا سلام يا سلام 

آه سلامات... 

سلامات 

بحبك أنا يا...🥲

•من یه قوی سیاه رنگم که از ترس گوشه گیر شدن،از شب به روز فرار میکنه زیر طلوع آفتاب می ایسته و مشغول خود نمایی میشه... اما همین که آفتاب ذره ای بالاتر میاد،از ترس نمایان شدنش،دوباره به دریاچه ای پناه میبره که توی تاریکی ها ساخته شده~🫂💔
السلام علیک یا حبیبی  کیف حالک؟😂🤌🏻

انا بخیر

انا نعمل کثیرتا

و الگوشادی ام الگل الکرده😂

دیگه اخراش و حال نداشتم عربی بگم😂با الف و لام به زبان عربی برگرشتونمش

کراش زدن رو پروف این کاربر پیگرد قانون دارد... اینجانب بچه مثبت😎😂 عکس پروفمم کوک😍❤️😁اسمم ریحون  بعضی دوستام بهم سوجین هم میگن به دلیل شباهت اسمم به سوکجین به اینجانب لقب خواهر نداشته جین رو دادن😔😂😎 برام صلوات میفرستید؟ مشکلات زندگی مثل دستمال کاغذیه یکی رو برداری اون یکی میزنه بیرون... فکر کنم مشکلات روم کراش زدن.... مثل ماه از میشوم و یاد میگیرم حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم.... خب خب بسه یه کم از خودم بگم 😁 «مثلا تا الان داشتم از خواجه حافظ شیرازی حرف میزدم😂» دختری پر امیدم..... مشکل دارم مثل همه... مثل همه ناراحت میشم  ... کسی حمایتم نمیکنه......خلاصه زندگی باهام یاری نمیکنه... ولی امیدوارم....  امید مثل کلید خوشبختیه بالاخره که به در بسته میرسیم..... در کوچه پس کوچه های زندگی نوای امیدیست که مرا میخواند.... اعع مثل اینکه نوای امید منو میخونه برم ببینم چی کار داره 😂😂😁   ✓✓ﻣﻦ ﻧﮕﻮﯾﻢ ﮐﻪ ﻣﺮﺍ ﺍﺯﻗﻔﺲ ﺍﺯﺍﺩ ﮐﻨﯿﺪ..... ﻓﻘﻂ ﻗﻔﺲ ﺭﺍ ﻣﺠﻬﺰ ﺑﻪ ﻭﺍﯼ ﻓﺎﯼ ﮐﻨﯿﺪ !! 😂✓✓

ریحونی ۵ دیقه دیگ عکسمو میزارم دوس داری بمون 

عا هستم😎👌🏻

داداش چه حوصله ای داری😂😐

کنسرت بدون بیلیط برگوزار کردم برات 

جای خالیه @moonwalker     رو پر کردم براتتت😂

•من یه قوی سیاه رنگم که از ترس گوشه گیر شدن،از شب به روز فرار میکنه زیر طلوع آفتاب می ایسته و مشغول خود نمایی میشه... اما همین که آفتاب ذره ای بالاتر میاد،از ترس نمایان شدنش،دوباره به دریاچه ای پناه میبره که توی تاریکی ها ساخته شده~🫂💔
۲ دقیقه😂🤌🏻

آی ام منتظر