2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635503 بازدید | 183571 پست
حالا اگه نبود چیکار میکردی؟ من بچه ام گنا دالما🥺

آدمت میکردم 

نداری 

مثل اینکه یادت رفته تو و بچت و شوهرت ریختین سرم 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خلی بدی🥺💔 قهلم بات

برو پیش شوهرت .

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
اصن با همتون قهلم خلی بدین

فداسرم فداسرم

خب بعضی حرفا خیلی دردناکه شنیدنشون.... یا اینک ببینی حال بقیه بده و نتونی حتی از دردشون کم کنی....

شاید لازم نباشه خیلی وقتا واست مهم باشه...

جان همه روز لگدکوب...  صحبتی اگه هست....           https://harfeto.timefriend.net/16715666353897
شاید لازم نباشه خیلی وقتا واست مهم باشه...

اونوقت درد تظاهرم بهش اضافه میشه

منتظرت میمونم .... هرچقدر که لازم بود براش وقت بذار و باهاش کنار بیا ولی یادت نره ما همیشه پذیرات هستیم و دوستت داریم مراقب خودت باش 
تیکه بود؟

شاید

اونوقت درد تظاهرم بهش اضافه میشه

تظاهر به سنگ بودن اونقدرام که فکر میکنی سخت نیست

بعده یه مدت عادت میکنی بهش

جان همه روز لگدکوب...  صحبتی اگه هست....           https://harfeto.timefriend.net/16715666353897
تظاهر به سنگ بودن اونقدرام که فکر میکنی سخت نیست بعده یه مدت عادت میکنی بهش

چرا باید خودمو تغییر بدم....

اهمیت موقعی اشتباه ک ببینی تهش شده حماقت وگرنه من شکایتی ندارم ازش...

اوه راستی خوبی؟

منتظرت میمونم .... هرچقدر که لازم بود براش وقت بذار و باهاش کنار بیا ولی یادت نره ما همیشه پذیرات هستیم و دوستت داریم مراقب خودت باش 
اگه زیاد کاری به کارت ندارم از رو دشمنی نیست حس میکنم اینجوری راحت تری!

برای من فرقی نداره زیاد