2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635520 بازدید | 183574 پست

تاول جان یه سوال چند سالته؟

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بازگشتی دوباره 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
تاول جان یه سوال چند سالته؟

سوال خوبی بود 

۵۹ سالمه 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
راحت باش کاری به کارت ندارم دیگه

مگه قبلا کار داشتی؟..

سوال خوبی بود  ۵۹ سالمه

واقعا ؟ 

یه خانم ۵۹ ساله هم آرمی میتونه باشه چه باحاال 😆

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
واقعا ؟  یه خانم ۵۹ ساله هم آرمی میتونه باشه چه باحاال 😆

مگه آرمی بودن به سنه؟ 

واقعا یا جد سادات😐💔

هاییییی بیبییییی چطوریییی

خوبم مرصیییییی

•من یه قوی سیاه رنگم که از ترس گوشه گیر شدن،از شب به روز فرار میکنه زیر طلوع آفتاب می ایسته و مشغول خود نمایی میشه... اما همین که آفتاب ذره ای بالاتر میاد،از ترس نمایان شدنش،دوباره به دریاچه ای پناه میبره که توی تاریکی ها ساخته شده~🫂💔

اصن حالداااااره این بارون😍

•من یه قوی سیاه رنگم که از ترس گوشه گیر شدن،از شب به روز فرار میکنه زیر طلوع آفتاب می ایسته و مشغول خود نمایی میشه... اما همین که آفتاب ذره ای بالاتر میاد،از ترس نمایان شدنش،دوباره به دریاچه ای پناه میبره که توی تاریکی ها ساخته شده~🫂💔
جدی ۵۹ سالته یا ایسگا کردی مارو؟

👀خودت چی فکر می‌کنی