2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 708459 بازدید | 204100 پست
عام اینو از خود نگین بپرس منو خاله صدا می‌کنه  @تاول     @تاول     ...

وای تگش نکن 🙌😂

یه چی میخواستم در موردش ازت بپرسم🤭

یکی برسع بع دادم دلمو بع یکی دادم از خوبای روزگاره مثل اونو کسی ندارع😌 اون توی دلارامم😻💘🍯 ........دلبرم هم توی دلبراماوحشی هم نفسی هم دلبر🙈❤.....تخسمم😝توی نگینم خیلی دوستت دالم🫂🤍.......یکتایی هم عشق منه😚💛

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

غلطو که شما کردی... این اولیش ریز میبینمت که بخوام کلا مشکلی داشته باشم باهات .... اینم دومیش حله. ...

برو گمشو بچه جان😤

برو بزار باد بیاددد بچه جان🙌😤

که ریز میبینی من؟و  با همین بزنمت🩴 یا این🔪

یکی برسع بع دادم دلمو بع یکی دادم از خوبای روزگاره مثل اونو کسی ندارع😌 اون توی دلارامم😻💘🍯 ........دلبرم هم توی دلبراماوحشی هم نفسی هم دلبر🙈❤.....تخسمم😝توی نگینم خیلی دوستت دالم🫂🤍.......یکتایی هم عشق منه😚💛
شت لعنت بهشون خودمم، دیدم خیلی چیزای بدی، میزارن اما هیچکی، چیزی، نمیگه😏🗿

چرا به نظرت😒😏

#ایران_زمین.       "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف
بپا شصتت نره تو چشت بانو

تو بپا گلم 😤🩸

نمیخود برا من بگی جوجه😏

برو گمشو بچه جان😤 برو بزار باد بیاددد بچه جان🙌😤 که ریز میبینی من؟و  با همین بزنمت🩴 یا این ...

اوهوم کوشولو...

هر کدوم راحت تری 

مهم اینه من نمیذارم بزنی

به جهانی ندهم گوشه‌ی تنهایی را...
بنده خدا هنوز نشناخته منو میبینی خودش میخاره... @graystar     @تاول     ...

خودت میخواری میمون🔪🤣

من از تو بد ترم متمعن باش🙌😏

ارع دیگه منم مامانش😌

آروم تر بابا... نشدنیه ولی اوکی...

باشه اوکی بیا جلو🔪😒

اوهوم کوشولو... هر کدوم راحت تری  مهم اینه من نمیذارم بزنی

کوشولو توی 

میزنمت نگران نباش گلم😏

یه جوری میزنمت پا نشی✋😤🔪

سلاامم عشق همتون اومد😌😂

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
مگه من توعم!

چه گوز گوزا🤣🔪

سلاامم عشق همتون اومد😌😂

سیلام خوش امدی🙌😝

شما؟

سیلام خوش امدی🙌😝 شما؟

من زهرام ۱۸ سالمه🙃

و شما؟😁

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓