2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 709588 بازدید | 204480 پست
You know I'm the one who put you up there Name in the sky Does it ever get lonely? Thinking yo ...

من کع بلد نیستم آقا شما ها ادامه بدین🙌😁

یکی برسع بع دادم دلمو بع یکی دادم از خوبای روزگاره مثل اونو کسی ندارع😌 اون توی دلارامم😻💘🍯 ........دلبرم هم توی دلبراماوحشی هم نفسی هم دلبر🙈❤.....تخسمم😝توی نگینم خیلی دوستت دالم🫂🤍.......یکتایی هم عشق منه😚💛

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قراره اذیت کنه پراشو بچینم

عه چیکار بچم داری تووو  بزنمت با این🩴

یکی برسع بع دادم دلمو بع یکی دادم از خوبای روزگاره مثل اونو کسی ندارع😌 اون توی دلارامم😻💘🍯 ........دلبرم هم توی دلبراماوحشی هم نفسی هم دلبر🙈❤.....تخسمم😝توی نگینم خیلی دوستت دالم🫂🤍.......یکتایی هم عشق منه😚💛

سلام دخترا روزتون بخیر

ببخشید وسط صحبتتون اومدم

دخترم چند روز دیگه تولدشه

مادر بزرگش میخواد کیک بپزه و تم تولد و... با خودشه

ولی منو همسرم میخوایم کادو براش بخریم 

از اونجایی که آرمی هم هست  گفتیم لوازم بی تی اس چیزی براش بخریم خوشحال میشه

لباس و.. از بی تی اسو داره

عروسکاش هم داره

زیاد مطلع نیستم از لوازم و.. که چه چیزایی هست

گفتم شما که تقریبا به سن دخترم میاید به نظرتون چه کادو ای براش بگیریم

آرمی؟>>> 

وای انگشتمم

خب یه دقه استراحت بده به اون انگشت لامصبت یزیدی توو🙌🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

این اهنگه تموم شد... حالا ببینم کی حسش میاد دوباره... ولی دستت ب ... میره ارههههه

گرفتمممم🙌🤣

سلام دخترا روزتون بخیر ببخشید وسط صحبتتون اومدم دخترم چند روز دیگه تولدشه مادر بزرگش میخواد کیک ب ...

تخته شاسی با عکس اعضا و یه ریسه که اتاقشو تزئین کنه با شاسی ها و ریسه

من خودم همین کارو کردم

مطمئنم خیلی حس خوبی میده بهش

میتونید خودتون زودتر انجام بدید و بعد ببرینش تو اتاقش که سوپرایز شه

به جهانی ندهم گوشه‌ی تنهایی را...
سلام دخترا روزتون بخیر ببخشید وسط صحبتتون اومدم دخترم چند روز دیگه تولدشه مادر بزرگش میخواد کیک ب ...

سلام 

اول از همه تولدش مبارک باشه امیدوارم همیشه سالم و شاد و البته مستقل باشه

حتما باید از بی تی اس باشه؟

اخه چیزایی ک دخترا شاید دوست داشته باشن 

میتونه 

ساعت 

قاب گوشی

اکسسوری

هودی 

عطر و ادکلن و لوازم ارایش

یکی هم مث من کتاب 

لوارم التحریر