2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636086 بازدید | 183757 پست
عه من ندیدم کجاست 😍😍  به خاطر غافلگیری جناب همسری خوابم نمیبرد

بزار ریپلای کنم ..

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@الیزابت_باتوری     Every song I wrote was not what I wanted, I wrote about 5 songs, but ...

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
باوووشه

ریپلای نمودم 🙌🥲

منم به شدت عصبیم

هوم

@الیزابت_باتوری     Every song I wrote was not what I wanted, I wrote about 5 songs, but ...

وااااای این خیلییی قشنگ بود ❤️❤️❤️❤️

همه ش هم درست بود 🥺 

نکنه روانشناسی ‍؟‍

چجوری منو انقد خوب شناختی؟😳 

خیلیییییی خوشگل بود نگین خوشگلم خیلییییی مرسیی 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺❤️

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖https://harfeto.timefriend.net/16756920406570

حوصلممم

هوم

😐😐😐😐😐😐😐😐😭😘😶🌹😟💫😏💜😐😎😞💖🌈💜😭🌈💖😁💖😐❤😎😎😞🌹💚😞💚😞❄❄💚😞❄💚😞😏💚😞💚😞😐😎😙😅😑😚😚😅😐😅😋😐😅😃😃😅😐😃😅😐😃😅😐😐😂😅😂😅😐😂😄😐☺😁😄😞😭😟😭😟😖😕😲😧😢😲😲😓😌😓😌😪😨😧😛😢😌😫😌😓😞👻😸😵👹👻👹👿👻👽😺😡💩💀👿👺💩😡😳😡😺😺😡😳👽😳😡👿😳😠👿😵👹😠👾😵😠👹😵😠👹👦👵🙉👴👶👸👴👮👲👲👴👮👷👳🙊👩🙍👳👷🙊👳👷🙊😾👳👴👮👲👴👮🙍👲👴💂🙍👲👵💂👱🙎🙉💂👱🚣💆🚣👥💆🚣👥💁🚣🚣💁💆🙋💆💃🏂🙋💆🚣🏂🙋👥🏊👭🛀👥👭🏊🛀👥👭🏊🛀👥👭🏊🛀👥🏊👭👎✍💪💪👎✍👂💪👎✍👂💪👎👏👂👂💪👎👏✍👌👎👏👉👐💕👅💞💞👅💋💝💝👄💋💝💚👀💋💝💤👀💋💝💜👀👄👣👄💓👣👄💓👣👄💓💙💗💓💙💗💔💙❤

وااااای این خیلییی قشنگ بود ❤️❤️❤️❤️ همه ش هم درست بود 🥺  نکنه روانشناسی ‍؟‍ چجوری منو انقد ...

شاید باشم ... 

رفیقمی خب باید بشناسمت 

کاری نکردم.. فقط احساسمو گفتم...

جانه نونااا

کجا بودی این همه وقت ؟