2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 638151 بازدید | 184327 پست
منم چیزی نمیگم اصولاااا یوقتایی عصبانی میشم ولی اگر ی کاربر بیاد اینجا هیت بده من اعصابم خرد میشه ...

هممون عصبانی میشیم ببین بزار انقد بگه اخرسر خودش خسته میشه الان میگه اینا فلانن بلانن من میگم باشه ادامش دیگ چیزی نمیگه

For the freedom of iran (intp)

برای اول بار از خدا ممنونم که تک فرزند منو گذاشته💃🏼😐🤣

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای درکت میکنم منم بخدا 🥲🥲🥲 منم  همه تو زندگی ما بهم میپرن  عین سگو گربه   این دا ...

هشت سالشه 

مامانم همش پشتشه 

من اینجا مظلوم شدم🥺 همش دوتایی باهم ب من گیر میدن 

💜army💜
🥺🥺 من تازه هفده سالم شده  هنوز خیلی مونده تا راحت شم  خودمم هیچ استقلالی ندارم از خود ...

ببین ریشه ای مشکلت کجاس 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
دقیقاااااا  برای همشون مرغ همسایه غازه

برای منم همینطور 

هشت سالشه  مامانم همش پشتشه  من اینجا مظلوم شدم🥺 همش دوتایی باهم ب من گیر میدن

تو که بزرگی 

سیاستتو سر داداشت و مامانت بشون 

هشت سالشه  مامانم همش پشتشه  من اینجا مظلوم شدم🥺 همش دوتایی باهم ب من گیر میدن

اوووهههه  ۸ سالشه بابا بچست  بیخیال بزار بگه 

اما درمورد اینکه مامانت همش پشتشو  بگیره حق داری ناراحت  باشی  

🥺😂 هرچیز هم خوبی داره هم بدی

آره همینطوره  

شاید اگه یه خواهر یا برادر داشتم وضعم این نبود:)

🥺🥺 من تازه هفده سالم شده  هنوز خیلی مونده تا راحت شم  خودمم هیچ استقلالی ندارم از خود ...

من 21 ساله میگم مستقل شدن ب این اسونیا نیست 

منتظر نشین مستقل بشی بعد روحیتو خوب کنی 

اگ بخوای به کوچکترین حرفا اهمیت بدی 

هیچ چیزی نه از خودت و نه اعتماد به نفست باقی نمیمونه

https://harfeto.timefriend.net/16615207816757
عه منم داداش کوچولو میخام😐

🤣🤣🤣😐 مگه داداشت بزرگه ؟

ببین ریشه ای مشکلت کجاس 

ریشه مشکلات؟ 

من همش خودمو مقصر میدونم و سرزنش میکنم بخاطر همین اعتماد بنفس ندارم

حالم از خودم و زندگیم و شخصیتم بهم میخوره

عمش فکر میکنم دیگ هیچکس دوستم نداره ‌

مسخره ایت ولی حتی فکر میکنم شماها از من بدتون میاد

دیگ ضمیر ناخوداگاه شده تو ذهنم🤦🏼‍♀️😑

💜army💜